Легендата на родния футбол Христо Стоичков даде обширно интервю за

...
Легендата на родния футбол Христо Стоичков даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Стоичков: Аз съм българин, където и да съм по света

Легендата на родния футбол Христо Стоичков даде обстойно изявление за поредицата " Тук и в този момент " в предаването " Събуди се " по NOVA.

" Където и да съм по света, аз съм българин. Макар и през годините да съм се изпускал да кажа някоя имитация или неща, които не са се харесвали на хората, само че такива са били времената и е трябвало да се защитя. Навсякъде след името ми Христо Стоичков написа България. След това Испания, Барселона, Парма, Америка, Япония, Саудитска Арабия. Това няма по какъв начин да го трансформира и съм горделив ", стартира Камата. 

" Аз съумях да се запазя подобен, какъвто съм. Мен славата не ми тежи. Тя е с помощта на моето семейство. Славата е с помощта на моите родители, другари, сътрудници. Славата е на моите доктори, на моите физиотерапевти. Без тях няма по какъв начин в нито една сфера на нашия живот да изпъкваш. Да, имал съм качества, само че те са поради тях. Стремял съм се да бъда по-добър, да реализира това име. Славата се реализира с доста труд ", разяснява още Христо Стоичков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР