Легендата на Милан Рууд Гулит коментира представянето на Милан от

...
Легендата на Милан Рууд Гулит коментира представянето на Милан от
Коментари Харесай

Гулит: Вижда се големия прогрес при Пиоли

Легендата на Милан Рууд Гулит разяснява представянето на Милан от началото на сезона. Нидерландската легенда означи напредъка на тима под управлението на Стефано Пиоли и завръщането в Шампионската лига.

“Страхотно е да видя Милан още веднъж при най-хубавите. Сезонът в този момент стартира, само че мисля, че за купата в Серия А ще се борят Милан, Наполи, Интер и Ювентус. Разбира се, уповавам се моят обичан Милан да я спечели”, съобщи Гулит.

“Гледах мача против Ливърпул на “Анфийлд”. Тогава Милан имаше шанс, че вкара два гола, само че тъкмо този сложен мач ще помогне на момчетата. Те ще схванат какво е да играеш на най-високо равнище. Сега съставът е доста по-силен, в сравнение с в предходните сезони. Имаше проблеми към собствеността и изключително към отдръпването на Берлускони, само че в този момент всичко е нормално”, изрази задоволството си Гулит.

“Паоло Малдини прави чудесна работа. Радвам се, че го познавам”, сподели нидерландецът за славния бранител, който в този момент е състезателен шеф на „ росонерите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР