Легендата на Левски - Наско Сираков, коментира ситуацията в Левски

...
Легендата на Левски - Наско Сираков, коментира ситуацията в Левски
Коментари Харесай

Наско Сираков: Готов съм да получа акциите на Левски

Легендата на Левски - Наско Сираков, разяснява обстановката в Левски и още веднъж изрази готовността си да получи акциите на "сините " и да направи всичко допустимо клубът да продължи своето битие.

"Аз го заявих още в четвъртък на господин Васил Божков, а в петък и на Георги Попов, че съм подготвен да получа акциите на Левски. Това мое решение пристигна по-късно, което се случи в сряда. Това е може би най-ужасното нещо в историята на Левски, това беше насмешка с името на Апостола, с имената на тези момчета, които сътвориха Левски преди 106 години. Това бе насмешка с доста други, с мен, с Гонзо, с тези, които са в този момент ", съобщи Сираков.

"Акциите на Левски не могат да бъдат оръжие, те са инструмент, с цел да се работи в името на Левски. Това ме накара да потърся връзка с Васил ", призна легендата пред бТВ.

"Ясно заявих и на Божков, и на Георги Попов, че аз нямам работа да беседвам с премиера. Плюс това, аз още в сряда усещах, че министър-председателят няма да вземе акции. Той няма право да ги вземе, тъй като е министър-председател на всички клубове и оказва помощ на множеството от тях. Той влиза в спор на ползи. Така че аз бях уверен, че той няма да ги вземе. Аз не съм правист, юрист, нито съм мощен по комерсиално право. Прочетох доста разнообразни отзиви, само че това са неща, които би трябвало да се вземат решение от юристите. "

"Аз декларирам, че съм подготвен да получа акциите на Левски. Часовникът тиктака и отброява времето обратно, аз не желая да приказвам за избавление. Левски не е основан, с цел да се избавя, а да съумява. Левски ще успее да се избави, само че времето ни притиска. Не можем да създадем нищо без акциите, това е истината ", призна Сираков.

link2 " >  БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР