Легендата на Левски - Христо Йовов даде интервю пред канала

...
Легендата на Левски - Христо Йовов даде интервю пред канала
Коментари Харесай

Христо Йовов: Левски не може без бащица

Легендата на Левски - Христо Йовов даде изявление пред канала " Трибуна Левски " в YouTube. Бившият футболист на „ сините “ разяснява злободневните тематики към отбора и управническата и игрова рецесия, която е налегнала вековниците. За 26-кратните първенци, които са към този момент 10 мача без победа, следва среща с първенеца Лудогорец на „ Герена “.

" С риск да ме намразите, само че ще кажа, че Левски без бащица не може. Ако продължава по този начин, както е сега, Левски няма да успее. Няма да има Левски в приказките или отново в групите, без значение на Шампионска лига, Лига Европа или Лига на конференциите. Истината е, че футболът в днешно време се прави с пари, и то с доста пари. Който и треньор да докараш, би трябвало да има материал, с който да се работи. Трябва да се излезе и да се каже какъв е проектът “, стартира разсъжденията си Йовов.

„ Например три години ще се играе с юноши или ще се отиде във В група, до момента в който не се погасят отговорностите един път вечно. Иначе всяка година се натрупат още и още лихви. Знам, че това което споделям, не е доста хубаво, само че би трябвало някой да го каже и да се вземе решение какво следва ", съобщи любимецът на Сектор Б.

„ Футболистите, с които разполагаме сега, не са " уау ". Като цяло, имайки поради ограничавания бюджет, би трябвало освен това, с цел да замирише на футбол. Ще има спадове и възходи, въпросът е да поддържаме клуба. Когато има победи, елементарно ще се откри бащица за клуб като Левски “, продължи Бижутера.

„ Дали бих се върнал на работа? Българският футбол не желаех да го слушам. Това беше от няколко години. Последните няколко седмици вървях да виждам децата на " Герена ". Завъртях се, поговорихме с Мъри и Мечо. Пробуди се някаква искра в мен с готовност да работя отново във футбола. Но тези изпуснати години са прекомерно доста, с цел да се върна. Твърде е динамична тази специалност. Изтървал съм го, макар че желая ", приключи Йовов.
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР