Легендата на Левски - Емил Велев - даде пред Мач

...
Легендата на Левски - Емил Велев - даде пред Мач
Коментари Харесай

Кокала: Дано Ники Костов е научил нещо от гурбетчийството си

Легендата на Левски - Емил Велев - даде пред " Мач Телеграф " своето мнение за събитията, които се развиха към " сините " през вчерашния ден, както и по други наболели въпроси.

" Очакванията ми за новия сезон са Левски да се бори за шампионската купа и Купата на България. Публиката заслужава единствено такова мислене. Смятам, че играчите, с които отбора приключи шампионата, умерено могат да изнесат през този сезон по-добра продукция. Виждам, че има много положителни футболисти. Никой не си е тръгнал. Единствено Филип Кръстев. На неговата позиция могат много хора да играят, също така Георги Миланов може да се завърне. Дори на някой по-късен стадий да се притегли някой класен халф, ще е добре. Винаги съм оптимист преди началото на шампионата. Амбициите може са едно, само че и благоприятни условия считам, че има. Мисля, че Ники Костов е с задоволително огромен опит към този момент. Той би трябвало да се е научил на нещо в гурбетчийството си, където е бил ", стартира той.
 Левски със скица 4-1-4-1 за семейството на ФК ЦСКА 1948
Левски със скица 4-1-4-1 за семейството на ФК ЦСКА 1948

Николай Костов няма да изневери на футболните си виждания

" Виждаме какви играчи се привлякоха във ФК ЦСКА 1948. Но парите не постоянно са толкоз значим фактор. Надявам се Левски да тръгне с победа, тъй като това ще е значимо. Отборът, който " сините " имат, би трябвало наложително да се бори за шампионската купа. Както сподели Даниел Боримиров: " За шампионска купа и за първото място ", пошегува се Кокала.

" Организираните почитатели оповестиха " Сезон на митинга " против Наско Сираков. Това не е хубаво, тъй като както при Станимир Стоилов се върна публиката на стадиона, в този момент, в случай че има отлив, няма да е добре за тима. За мен последователите би трябвало да са зад тима. Не знам какви са им задачите и какво желаят да се прави, само че би трябвало да се гледа само тимът. Нещата, които се случват зад кулисите, не би трябвало да ги интересуват изключително доста. Трябва да се интересуват от това дали Левски играе добре. Това би трябвало гледат почитателите. Ако не играят добре футболистите и няма резултати - да се търсят срещи със спортно-техническото управление, с цел да се изясни за какво не върви. А това кой е спонсор и по какъв начин ще стават нещата... Не съм чул Левски да е отишъл някъде на лагер и да не си е платил. Има други тимове, които го вършат това. Засега, на първо четене Левски, е безупречен. Така си мисля. Това, че спонсорът взима 10% от някои неща е съгласие сред Сираков и спонсора. Това нещо трябваше да се знае през цялото време. Ако се знаеше оттогава може би нямаше да има такива неща ", съобщи той.

" Не виждам логичност Пламен Андреев да е капитан. От опит знам, че се събират всички - управлението, треньорите, играчи и се прави допитване на кого имат най-голямо доверие. За мен това вярното. Като треньор върша същото, където и да съм бил. В Израел като отидох, незабавно ми дадоха капитанската лента след избор ", приключи Велев.
 Здравко Димитров забърка нова каша в Левски
Здравко Димитров забърка нова каша в Левски

Не тренира с дублиращия отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР