Легендата на Левски Емил Спасов коментира случващото се в тима.

...
Легендата на Левски Емил Спасов коментира случващото се в тима.
Коментари Харесай

Легенда призова Мъри да се върне в Левски: Парите сега не са проблем!

Легендата на Левски Емил Спасов разяснява протичащото се в отбора. " Проблемът на Левски е в трагичната игра в отбрана. Много сме зле там.

Опита Живко Миланов със смени - на хора, на постове. Симеон Славчев не е за там, а и няма шанс това момче с тези автоголове. Галчев има доста какво да учи. Не знам и дали ще се случи това. Затова и Ботев нападнаха единствено през неговата зона, а не през тази, където са Горанов и Димитров. Галчев, като се изключи че няма опит, нямаше и поддръжката от страна на Бари. Не знам за какво Александров не игра. Той бърка, само че въпреки всичко е централен бранител ", съобщи Спасов пред " Мач Телеграф ".

" За мен Левски би трябвало да заложи на умел треньор, който да научи тези момчета. Бих призовал посредством вас - Станимир Стоилов да се върне. Смятам, че парите не са проблем за Левски сега. Ще би трябвало обаче да се прави селекция. Трябва да се вземат най-малко 2-3 души в отбрана. Явно Стоилов се колебае, в случай че би трябвало да разчита единствено на играчите, които са сега в Левски. Ще му е мъчно и ще си заплаши реномето. Но аз, както и останалите ветерани, ще бъдем щастливи, в случай че той още веднъж застане отпред на тима ", приключи Спасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР