Легендата на Испания и Реал Мадрид Висенте дел Боске даде

...
Легендата на Испания и Реал Мадрид Висенте дел Боске даде
Коментари Харесай

Дел Боске: Неймар е много добър, но не е добър пример

Легендата на Испания и Реал Мадрид Висенте дел Боске даде изявление пред Mundo Deportivo, в което приказва за настоящите тематики от испанския футбол. Каталунската медия реши да стартира с въпрос за Неймар и вероятно негово завръщане в Барселона. " Неймар е доста добър, само че не е добър образец. Той сигурно е в листата ми на най-хубавите петима в света. На терена обаче се пробва да демонстрира пренебрежение, прекалява с игричките. И също така - по какъв начин си потегли от Барселона... ", съобщи маркизът от Саламанка.

От MD репликираха експерта, че доста играчи на Барса упорстват за неговото завръщане. Дел Боске дубликира: " Клубовете би трябвало да вземат решение кого да привлекат и кого не. Не би трябвало да е значимо какво споделят играчите ".
 Обещание на Барселона блокирало опцията за трансфер на Неймар в Реал Мадрид
Световният първенец с Испания разяснява и разразилия се скандал към сегашния селекционер на Ла Роха Луис Енрике и някогашния подобен Роберт Морено: " Луис Енрике беше споделил, че откакто се почувства добре, ще се завърне отпред. Остави националния отбор поради случилото се с неговата дъщеричка. След това пожела да продължи специалността си и това би трябвало да бъде почетено ".

Дел Боске разкритикува връзките сред Испанската федерация и Ла Лига. " Не ми се коства добре методът, по който приказват федерацията и Лигата. Не диря отговорни, само че би трябвало да има безусловно съгласие ", сподели още гордостта на Испания. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР