Легендата на Детройт Ред Уингс - Доминик Хашек, се изказа

...
Легендата на Детройт Ред Уингс - Доминик Хашек, се изказа
Коментари Харесай

Легендата Доминик Хашек: Да се разплатят с руснаците и да им бият шута!

Легендата на Детройт Ред Уингс - Доминик Хашек, се изрече много остро против съветските хокеисти, които играят в шампионата на НХЛ.

" Мисля, че някои съветски играчи евентуално няма да харесат думите ми. Не гледайте и не слушайте това. Сигурен съм, че има и други като Овечкин – само че всеки, който към момента има фотоси на Путин в обществените мрежи, да внимава. Това наподобява демонстрира, че той евентуално го поддържа. Но не знам неговото мнение. Той не сподели дали го поддържа или не ", сподели чешкият вратар за YouTube канала Bold Talk.

Чехът, който е повторен MVP на сезона в NHL, като и олимпийски първенец, счита, че съветските хокеисти не би трябвало да се снимат Владимир Путин и други високопоставени лица от Руската федерация.

" Като разрешава на съветските жители да играят, НХЛ им разрешава да популяризират това, което прави страната им. Дори писах на господин Гари Бетман с молба да заплати на руснаците, да им изплати всичко по последния $, и те да си тръгнат.
Може ли НХЛ да преживее това? Да, тя щеше да го преживее без никакви проблеми, без никакви проблеми ", безапелационен е двукратният притежател на Купа " Стенли ", прочут с прякора си Доминатора.

През пролетта на 2022 година обаче, от Националната хокейна лига обаче обявиха, че е отвън политиката и нейните хокеисти играят за клубовете си, с които са подписали контракти, без значение от поданството си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР