Легендата на Берое Ивко Ганчев получи назначение, за което мнозина

...
Легендата на Берое Ивко Ганчев получи назначение, за което мнозина
Коментари Харесай

Легенда на Берое е треньор в турската Суперлига

Легендата на Берое Ивко Ганчев получи предопределение, за което мнозина български треньори мечтаят. От няколко седмици той е старши треньор на елитния турски Кайзериспор, написа " Мач Телеграф ". В момента отборът заема 15-о място от 21 тима в локалната Суперлига.

Той е назначен след раздялата с Дан Петреску. Румънецът бе уволнен след загубата от Сивасспор на 21 февруари. На 3 март, точно на Националния празник на България, Ганчев дебютира дебютира отпред на Кайзериспор с победа - 2:1 над Ризеспор. В идващия кръг тимът на легендата на Берое реализира нова победа с 3:1 над Хатайспор на Страхил Попов.

Първата загуба на Ганчев пристигна тази събота при семейството на гранда Галатасарай с 0:3. След срещата именитият вратар не бе удовлетворен от съдиите и най-много от обстоятелството, че не са употребявали системата ВАР.

Ивко Ганчев е играл в два турски клуба - Бурсаспор (1992-99) и Ризеспор (1999-2000). Той бе и ментор на вратарите при " крокодилите ". Дори и за няколко кръга се водеше краткотраен треньор.

През този сезон Ганчев е четвъртият треньор на Кайзериспор след Байрам Бекташ, Самет Айбаба и Дан Петреску, като заради липса на нужния лиценз по документи отпред на тима се води Уур Кулагсъз. Кайзериспор е единственият клуб в елита на Турция със жена президент - Берна Гьозбашъ. Именно тя назначи Ганчев отпред на своя план.

В Кайзериспор Ивко Ганчев е треньор на класни играчи, които са към края на своята кариера. Такива са някогашният национал на Англия Аарън Ленън и Мануел Фернандеш от Португалия. В тима е и някогашният футболист на Лудогорец Густаво Кампаняро. Капитан на Кайзериспор е румънският национал Кристиян Съпунару.
 Ивко Ганчев: ЦСКА и Берое са най-големите съперници за купата
Ивко Ганчев: ЦСКА и Берое са най-големите съперници за купата

" Херо знае по какъв начин да се опълчи на противника "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР