Легендата на Берое и бивш футболист на ЦСКА - Радко

...
Легендата на Берое и бивш футболист на ЦСКА - Радко
Коментари Харесай

Легенда на Берое: Дори Моуриньо или Гуардиола да дойдат няма да променят нищо

Легендата на Берое и някогашен футболист на ЦСКА - Радко Калайджиев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща на старозагорци с ЦСКА.Той е безапелационен, че при " зелените " нещата не са цветущи и нищо позитивно не чака тима в борбата " алените ".

" Не чакам нищо позитивно за Берое от гостуването на ЦСКА. Съжалявам, само че това е истината. Като видях какъв брой души участваха на стадиона на последната среща с Лудогорец, ми се скъса сърцето. Това е истината. Нещата не са по никакъв начин цветущи.
 Ел Маестро трансформира състава за конфликта с Берое
Ел Маестро трансформира състава за конфликта с Берое

Ето детайлности

Не може да приказваме за нещо спортно-технически, тъй като не си заслужава. Най-важното е публиката да се върне на стадиона, а с цел да се случи, трябват резултати. Наглед ни го демонстрираха доста тимове по какъв начин се прави. За жал не се случва нищо положително. Не имам вяра, че Берое може да вземе даже точка на " Васил Левски ".

Това, че " алените " домакинстват на националния стадион, по никакъв метод няма да им се отрази. Който обича тима, ще го поддържа. Независимо къде ще играят. Не задача, че 100 метра ще доведат до някаква огромна разлика. Да, " Българска войска " е домът на ЦСКА, само че това нямам доверие да се отрази в представянето на тима ", съобщи Калайджиев.

" Берое е с шест точки над чертата, а това не е нищо. Това са два мача. Губиш у дома и на открито и си в рисковата зона. Не желая даже да виждам класирането и да си върша сметките. Това, което виждам като качество на играта, не ме удовлетворява. Не може на два или три месеца да се прави напълно нов тим. Дори Моуриньо или Гуардиола да дойдат няма да трансформират нищо.

Вия сякаш е огромна звезда, само че не видях безусловно никаква разлика сред него и останалите. За да може някой да изпъкне пред останалите, би трябвало да имаме от малко малко естествен тим. Липсва класата в тима. За жал тези предприемачи, които са взели клуба, желаят без да наливат огромни суми да създадат положителни пари. Има закономерности и неписани закони във футбола, които рано или късно те стигат и те смачкват. Нямат нужното качество, а и няма кой да те търпи през два или три месеца да правиш нов тим ", приключи легендата на Берое.
 Берое картотекира уругваец преди мача с ЦСКА
Берое картотекира уругваец преди мача с ЦСКА

Франсиско Сагардия ше може да дебютира против " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР