Легендата на българския футбол Христо Стоичков изпитва вина, че не

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков изпитва вина, че не
Коментари Харесай

Стоичков: Ако Аржентина спечели Мондиала в Катар, Марадона ще възкръсне

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изпитва виновност, че не е оказал помощ на Диего Армандо Марадона да се отдели от отрицателната среда, от която е бил заобиколен. Аржентинецът умря в края на ноември 2020 година.

„ Понякога се усещам отговорен, че не го отделих от тези лешояди, които витаеха към него. Не настоявах толкоз доста, поради другарството, което имахме. Понякога седях у дома и си мислих: „ Не можеш ли да направиш нещо!? “. Затова се усещам малко отговорен. Ядоса ме да видя Диего заобиколен от хора в костюми и вратовръзки, които не се интересуваха от благополучието му. Той в никакъв случай не се дистанцира от приятелите си. Мисля, че тези момчета го караха да се усеща уединен “, съобщи Камата пред ESPN.

Преди няколко дни Стоичков отдаде респект към Диего Армандо Марадона, посещавайки дома му в Буенос Айрес. Според него аржентинецът е белязал живота на всички.

„ Говорили сме доста пъти. Последният път беше февруари 2016 година. Тогава той персонално ми се обади за рождения ми ден. Никога повече не съумях да приказвам с него, макар че си изпращахме известия. Той постоянно спеше, почиваше си, играеше, разхождаше се. Виждал съм го страда толкоз много… ", сподели още носителят на „ Златната топка “ за 1994 година.

Стоичков разкри, че е плакал през 2014 година, откакто Аржентина загуби финала на Световното състезание в Бразилия от състава на Германия.

„ Сълзите ми напираха. Ако Аржентина завоюва Мондиала в Катар, допускам, че Диего ще възкръсне и ще слезе от небето, с цел да се радва на терена “, приключи Христо Стоичков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР