Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде интервю за хърватската

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде интервю за хърватската
Коментари Харесай

Стоичков разкри, че е съветвал Барселона да привлече Модрич преди да отиде в Тотнъм

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде изявление за хърватската телевизия Dnevnik Nove TV, в което разкри, че е съветвал Барселона да притегли Лука Модрич, който взе " Златната топка " през 2018 година, а хърватската легенда Давор Шукер остана втори в класацията през 1998 година

" Радостен съм за Давор и за Лука. Модрич е нещо ужасно, той е нещо особено. Вижда играта с 2-3 хода напред ", разяснява носителят на " Златната топка " за 1994 година.

Камата добави, че е посъветвал Барселона да вземе Лука Модрич, преди той да премине в Тотнъм, защото е вярвал, че хърватският халф би могъл да бъде за каталунците като датската легенда Михаел Лаудруп за " Дрийм отбора " на Йохан Кройф.

" Не се получи, той отиде в Тотнъм. Игра там 2-3 години и след това подписа с Реал Мадрид. Три пъти, не... Четири пъти първенец на Европа, " Златна топка "... Радвам се за Лука. Няма значение, че играе за Реал Мадрид. Както и за Давор. Аз му звъня по телефона, той ми звъни, търсим се взаимно, ние сме една кръв ", разкри Стоичков.

Българинът разяснява и присъединяване на Хърватия на Мондал 2022.

" Хърватите бяха доста задружни на целия шампионат преди 4 тодини и справедливо завоюваха сребърните медали. Сега Модрич е на 36 години, не може да играе всеки мач по 90 минути. Това е напълно обикновено. Но той знае какво да прави. Хърватия умерено може да доближи 1/8-финал, 1/4-финал... Но на шампионата имаш Бразилия, Франция, Испания... тежко ще е, само че в случай че тимът отново доближи до край, това ще е велико ", добави Стоичков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР