Легендата на българския футбол Божидар Искренов се разведе, научи HotArena.

...
Легендата на българския футбол Божидар Искренов се разведе, научи HotArena.
Коментари Харесай

Божидар Искренов – Гибона се разведе! Хукна към Америка, заживя при бившата си

Легендата на българския футбол Божидар Искренов се разведе, научи HotArena.

Гибона и брачната половинка му Кремена са разграничени от края на предходната година. Двамата не живеят под един покрив от края на предишния ноември. Искренов и някогашната гимнастичка бяха семейство към три години. Според близки до Искренов и Кремена, връщане обратно няма. Нещата сред двамата не вървели месеци наред и по този начин се е стигнало до развода.

Решението за края на връзката им идва малко преди третата годишнина от сватбата им – 5 декември. Искренов се е изнесъл от вкъщи на Кремена в Стара Загора. Нещо повече – той към този момент не е в България. Гиби хванал самолета и отпътувал за Америка, където живя дълги години. В момента той е зад океана и за изненада на мнозина живее при първата си брачна половинка Алина, с която дълги години бяха във война.

Няма драма в връзките ни – показа пред „ България Днес “ някогашната към този момент брачна половинка на Гибона Кремена. – Аз се отхвърлих от битката с алкохола преди половин година, той продължи да се бори с него при децата си и някогашната си жена в Америка. Имаме прелестни връзки и сме положителни другари. Ще ви помоля да не си измисляте несъществуващи обстоятелства към нас. Това е истината “.

Кремена е премахнала семейството на брачна половинка си и вместо Искренова тя още веднъж е станала Ангелова, както беше, преди да се омъжи за именития футболист. Кремена е прекратила всички контакти с Гибона и околните му в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР