Легендата на българската спортна стрелба - Мария Гроздева, се завърна

...
Легендата на българската спортна стрелба - Мария Гроздева, се завърна
Коментари Харесай

Гроздева: Аз се подготвях за този край от половин година

Легендата на българската спортна пукотевица - Мария Гроздева, се завърна на родна земя от олимпийските игри в Токио - седми в славната ѝ кариера, която завърши точно с тях. На " Летище София " тя съобщи, че от към половин година се готви за момента на отказването от спорта.

" Не беше мъчно да взема това решение да се откажа от спорта, тъй като аз се подготвях за този край от половин година насам. Дори скърбя, че подготовката ми беше добра, не бе за такова показване. Не всеки човек може да покаже постоянно опциите си. Малко ми е мъчително. Не беше по никакъв начин елементарно лесно! Напрежението беше огромно. Всеки ден, всеки месец. И става все по тежко с годините. Затова чаках този миг с наслада. Да не мисля за оръжие, за тренировки, за съревнование... ", показа Гроздева.

Тя завоюва оценки на 4 олимпийски игри - бронз в Барселона 1992 и Атланта 1996, злато в Сидни 2000 и злато и бронз в Атина през 2004 година Гроздева е и многократна европейска шампионка и победителка в шампионати от Световната купа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР