Легендата на Аспарух Никодимов направи анализ на показаното от отбора

...
Легендата на Аспарух Никодимов направи анализ на показаното от отбора
Коментари Харесай

Паро: Все още и в ръководството, и в отбора го няма този дух, който цареше в ЦСКА

Легендата на Аспарух Никодимов направи разбор на показаното от тима от началото на сезона.
" ЦСКА към момента клати, само че е ясно, че всички отбори са по този начин - много дълга беше паузата с карантината и това очевидно се отразява - разяснява той пред " Тема Спорт ". - Няма тим, за който може да се каже, че е в добра форма. В интернационалните мачове се видя, че много от играчите на алените нямат опит в европейските шампионати. Не може да си разрешават подценяване и единствено би трябвало да се поучат от дуела със Сиренс. В тези дуели би трябвало да се потрудят, да се раздават до дъно. Може за 30 минути да се засилват, даже и да не им стигат силите, само че в тях да дават всичко, на което са способни.
Новите има да се потвърждават. Санкаре, който бе изпъден против - поне би трябвало да разсъждава. Остават 2-3 минути до края на полувремето въпреки всичко. Макар че той не беше за втори жълт картон - първо играе с топката и по-късно се получава съприкосновението със противника, тъй че съдията се престара. В ЦСКА би трябвало да се доказваш цялостен живот. По мое време и като футболист, и след това като треньор беше по този начин. В клуба задачите постоянно са били високи. Сега условията са позанижени и лъкатушат. Все още и в управлението, и в тима го няма този дух, който цареше в ЦСКА. И условията към самите себе си! Спрямо равнището на отбора не се реализират оптимални резултати. 1948, който е изкуствено основан клуб, да те затрудни - не е обикновено. Още тогава, от първите стъпки си пролича какво може да се случи в бъдеще. Оправдания може да има за неприятната форма и така нататък, само че когато гледаш хъса,с който влиза един състезател, и ти излиза наяве дали е за този тим, или не. Късните победи на ЦСКА не са единствено шанс. Показват, че армейците търсят триумфа до края - в последния мач Мазику се включи и в суматохата стана автоголът. Това е част от играта и когато търсиш нещо, го намираш. Похвално е, че се стараеха до последната минута. Дали са играли добре, или не - резултатът демонстрира, че към момента лъкатушат, само че в последна сметка с желанието успеха пристигна. Али Coy стартира да вкарва малко по малко, само че това му е задачата въпреки всичко. От него може да се изстиска още и считам, че той може и би трябвало да бележи повече. Необходимо е непрестанно да се работи с него. Такива играчи обичат да има самостоятелен метод към тях - персонално аз имам опит с Моке и някои други, те желаят малко по-специално внимание, по-чести диалози. С един диалог може да му вдъхнеш повече самочувствие. Много се веселя, че Антов върви напред, стига да не си вдигне самичък носа и летвата, че е постигнал всичко. Той е още при започване на своя път. Плюс е, че има добър образец и контрол - човек, който да му дава препоръки, в лицето на Анатоли Нанков. Не единствено той, само че и други млади играчи би трябвало да се постановат последователно, с цел да заприличаме на остарелия тим, в който играеха единствено българи. Българите би трябвало да са болшинство и към тях да се прибавят 3-4-ма по-класни играчи и младите да попиват хубавото от тях.
В Лига Европа БАТЕ е тим от нашата рогозка. Навремето беше изненада, в този момент позатихна малко, само че като цяло клубът има опит в шампионатите и не е по никакъв начин за подценяване. Гледам, че в медиите пишат, а и треньорът Белчев сподели, че ще ги преодолеят, само че като по-опитен човек желая да ги предупредя да не подценяват нещата, тъй като след това може да си ближат раните. Възможно е да са в по-добра форма от ЦСКА, откакто са в разгара на беларуското състезание и нямаха спиране поради пандемията. Евентуалния противник в третия кръг (б.р. - Б36 Торсхавн, Фар. о-ви/ ТНС, Уелс) към този момент го отписахме, само че ние по този начин говорехме и за малтийския Сиренс! Малко подцениш ли противника, заминаваш. В идните мачове с във Варна и ще се види дали ЦСКА е подготвен да се бори за купата. В директните дуели се взема решение шампионата. В другите може да стане подценяване, както в първия кръг отборът бе прекомерно стегнат и не сподели добра игра. Сега към този момент футболистите би трябвало да се провиснал и към този момент ще проличи класата на тима каква е ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР