Легендата на Арсенал - Мартин Киоун не спести добрите си

...
Легендата на Арсенал - Мартин Киоун не спести добрите си
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал за Сака: Той притежава хитростта на Фил Фодън и бързината на Маркъс Рашфорд

Легендата на Арсенал - Мартин Киоун не спести положителните си думи по адрес на нападателя на отбора Букайо Сака. Бившият състезател на " артилеристите " съпостави крилото със звездите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити - Маркъс Рашфорд и Фил Фодън.

" Арсенал свърши добра работа на трансферния пазар, само че развиването идва и от вътрешната страна. От играчи, които схващат културата на клуба и играят със сърцето на почитател. Това най-добре се въплъщава от Букайо Сака. Той беше брилянтен при успеха с 3:2 над Манчестър Юнайтед в неделя. Сега той е същият състезател, който можеше да бъде включен в тима на Непобедимите през сезон 2003/04. Начинът, по който се прокрадва около бранителите, ми припомня за остарелия ми обичан сътрудник Марк Овермарс.

В началото Артета го използваше по-често в Лига Европа, както и Смита-Роу, Мартинели и Нкетия, а в този момент целият свят е в краката на Сак. Работната му нравственос е заразна, както и усмивката му. Той има хитростта на Фил Фодън и бързината на Маркъс Рашфорд. Това е неповторим набор от умения.

Сака изцяло унищожи Люк Шоу, най-хубавият ляв бек в Англия, който самият е в добра форма. Той го победи на ръба или проби в центъра. Той вкара мощен гол от 23 метра и по-късно уцели рамката със същото осъществяване.

Букайо е постоянен състезател на Англия, като вкара три гола на Световното състезание през 2022 година и не се отклони през целия сезон. Той стартира добре и се върна от Катар с цялостни гърди и танцуващи крайници. Очевидно Гарет Саутгейт има високо мнение за характера и качествата на Сак и всички виждаме за какво ", написа Киоун в колона за изданието " Daily Mail ".
 Брайтън отряза Арсенал за Кайседо
Брайтън отряза Арсенал за Кайседо

Той няма да напуща клуба тази зима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР