Легендата на Аржентина и световния футбол Диего Марадона сподели своята

...
Легендата на Аржентина и световния футбол Диего Марадона сподели своята
Коментари Харесай

Марадона: Знаех, че това между Меси и Барселона ще свърши зле

Легендата на Аржентина и международния футбол Диего Марадона показа своята позиция по отношение на желанието на своя съотечественик Лионел Меси да напусне Барселона през миналото лято. Както добре знаем, след края на предишния сезон шесткратният притежател на " Златната топка " изяви съществено предпочитание да напусне каталунския клуб. Новината раздруса мнозина, само че не и Марадона, който споделя, че е знаел по какъв начин ще се развият нещата сред Меси и „ блаугранас “.

" Знаех, че това сред Барселона и Меси ще свърши зле и че Лео ще желае да си тръгне. Същото се случи и с мен. Барселона не е елементарен клуб. Той е там от години и все пак не получава отношението, което заслужава от клуба ", съобщи Марадона.

" Той им даде всичко, изведе ги до върха във футбола, само че когато един ден помоли да си тръгне и да опита нещо ново, те му споделиха " не ". Но да затвориш вратата не е елементарно, има контракт, това е доста огромен клуб, там са и хора, които те обичат. Аз не го направих с Наполи ", показа още Диего.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР