Легендата Митко Щерев буквално разсипа от критики селекцията на българска

...
Легендата Митко Щерев буквално разсипа от критики селекцията на българска
Коментари Харесай

Само в Марица! Легенда съсипа песента ни за Евровизия

Легендата Митко Щерев безусловно разсипа от рецензии селекцията на българска ария за Евровизия, както и самото парчето тази година. Основателят на митичните " Диана Експрес " приказва пред " Марица ":

" За страдание, втора поредна година песента за Евровизия става нещо като договорка. Българска национална телевизия не желае да заплаща таксата за присъединяване, която е огромна, а търси предприемач.

Преди се появи една бизнес дама, която заплати таксата, поръча на една певица ария и участвахме с нея. Естествено, не се получи нищо забавно.

Сега е същото. Доктор Врабевски заплати въпросната такса. Излиза, че го прави, с цел да влезе като композитор, както и стана. Ок, само че лекар Врабевски е в поп музиката ни от 10 години, издаде и албуми, само че няма нито един шлагер ", сподели композиторът, основал безчет шлагери.

" Един композитор, с цел да бъде почитан, би трябвало да има най-малко един златен шлагер, който всеки българин знае. Примерно, казваш Тончо Русев и излиза „ Панаири “, да не изреждам всичките му шлагери.

За 10 години господин Врабевски не направи нищо, което демонстрира, че е несъвършен композитор. Аз нямам нищо персонално и не атакувам, а споделям обстоятелства.

Не може малкия екран да разрешава присъединяване на негова ария на Евровизия, единствено тъй като той заплаща огромната част от сумата за присъединяване. Да не приказваме, че пее Рони Ромеро. Един от някогашните вокалисти на Ричи Блекмор, само че взел участие единствено по турнета. Въобще не е някаква огромна персона, както се написа ", ядосан беше Митко Щерев.

" Слушах песента, доста посредствена, такива са отзивите и в обществените мрежи. Дори когато я пуснаха на премиера в Българска национална телевизия, започнаха да четат отзивите. Имаше единствено отрицателни и се отхвърлиха.

Но отношението на Българска национална телевизия към родните композитори и артисти е неприемливо. Оставете ме мен, оставете възрастните, само че има страхотни млади сътрудници като Графа, Любо Киров, страхотни млади певици.

А какво вършим от години? Дадохме път на един българин, който живее в Русия, след това изчезна. Даваме път в този момент на хора, от които нищо не остава. Поне лекар Врабевски да беше взел млад български поп артист, да му даде път.

За похлупак, песента е в действителност посредствена, направена е в границите на 7 тона. Самият рефрен би трябвало да е доста забавен и запаметяващ се, когато има дребен диапазон. За страдание, нищо в песента не се запомня. Абсолютно посредствена, аматьорска ария ", разкри основателят на седетки шлагери.

" Доктор Врабевски стартира да изяснява, че Ромеро бил прочут в Европа. Е, по какъв начин! Публиката на Ромеро е от 55 до 70-годишни. Младите не знаят към този момент Блекмор, какво остава за Ромеро.

Това са откровени неистини. Като желаят да стартират българска група, да стартират наш артист. Вижте риалити форматите, явяват се изключителни родни гении ", приключи Митко Щерев.

Свързани вести Intelligent Music Project с Рони Ромеро ще показват България на "Евровизия " 2022 Митко Щерев: Бойко е огромен почитател на „ Молитва за дъжд “ Пореден удар: Митко Щерев довърши Лили Иванова с думите...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР