Легендарният защитник на Ливърпул – Джейми Карагър, изрази мнението си

...
Легендарният защитник на Ливърпул – Джейми Карагър, изрази мнението си
Коментари Харесай

Карагър: В Реал винаги мислят, че са най-добрите в Европа и това помага много

Легендарният бранител на Ливърпул – Джейми Карагър, изрази мнението си след оформянето на последните полуфиналисти в Шампионска лига. Както е известно, Реал Мадрид детронира Манчестър Сити, до момента в който Байерн Мюнхен изхвърли Арсенал от конкуренцията.

„ Не мисля, че Реал Мадрид беше по-добрият тим от Манчестър Сити. Отборът, който печели Шампионска лига, не е наложително да бъде най-хубавият в Европа. Реал откри пътя към успеха. В този миг Манчестър Сити е най-хубавият тим, само че към Реал Мадрид постоянно витае нещо особено. Мадрид управлява противника и мисленето им е, че в действителност са най-хубавият тим в Европа . Последният удар на Реал беше в 12-ата минута. Всеки, които е гледал мача без да знае имената на тимовете и футболистите, ще намерения, че това е заплашителен шанс за испанците “, сподели Карагър.

Освен за този мач, Карагър показа, че не мисли, че Байерн Мюнхен е бил по-добрият от Арсенал. „ Не мисля, че Байерн е по-добрият тим от Арсенал, само че ние приказваме за тим, който в никакъв случай не е печелил Шампионска лига. Не считам, че Арсенал влязоха в тази фаза с мисълта, че ще продължат. От самото начало смятах, че Байерн ще отстрани Арсенал поради мисленето , размера на клуба и историята в този шампионат “, добави някогашният защитник на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР