Легендарният защитник на Алесандро Костакурта даде своето мнение за някои

...
Легендарният защитник на Алесандро Костакурта даде своето мнение за някои
Коментари Харесай

Костакурта: Казах на Малдини, че е взел най-обещаващия играч в Европа

Легендарният бранител на Алесандро Костакурта даде своето мнение за някои от главните футболисти на “росонерите ”, като се изрече много ласкаво най-много за, и, който дефинира за най-обещаващия състезател в европейския футбол.

“ е най-решаващият състезател, тъй че тимът може да бъде повлиян от неговите върхове и падения. Левият фланг на отбора получава похвали, само че също по този начин всички рискове идват от тази страна. В Неапол приличаше на поради неволите на и Тео Ернандес в отбрана. прекомерно постоянно спори с противниковите футболисти. Солидността на други основни играчи дава баланс на тима. и се усъвършенстваха толкоз доста, а постоянно е подготвен. Той няма доста докосвания, само че постоянно е решителен. Той ме изненада, не мислех, че е първенец, само че води към купата.

Intervista a Costacurta: "Milan, Leao è decisivo tra alti e bassi. Giroud la spinta verso il titolo "
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Имах високи упования към. Мислех, че ще бъде идващият. Това обаче не значи, че е неприятен бранител. Имайки поради това, което той правеше на 19 години, смятах, че има безграничен капацитет. би трябвало да се усъвършенства, само че има това, от което се нуждае един централен защитник. (който е спряган за - б.р.) има качество. Не знам обаче какви са неговите темперамент и безрезервност в тренировките. В момента той има същата стойност като Романьоли.

Kessie is ‘absolutely replaceable’ & Tonali is more important to Costacurta
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР