Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов сподели пред Тема спорт

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов сподели пред Тема спорт
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: Доволен съм от работата на Ел Маестро

 От ЦСКА икономисали 6 милиона евро за прехвърлянето на Жеферсон
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов показа пред " Тема спорт " наблюденията си за работата на старши треньора на армейците Нестор Ел Маестро, както и на вратарите на играчите под рамката на алените.

Той разкри и упованията си за идния мач на ЦСКА против Дунав. Армейците гостуват в Русе в събота. Както е известно, Велинов е роден в Русе и първите му професионални мачове са точно за Дунав.

" Свързан съм и с двата клуба, само че съвсем целият ми живот е минал в ЦСКА. Очаквам армейците да победят, тъй като друго пред тима просто не съществува. Червените ги устройват единствено победи до края на полусезона. Очаквам с неспокойствие мача с Дунав, имам вяра, че той ще бъде извоюван ", съобщи Велинов.

" Не желая да върша съпоставения сред вратарите на ЦСКА и Левски. Лично мен ме интересуват тези на армейците. И двамата са положителни - Черниаускас и Стипица. Георги Китанов също има нужните качества, само че сега той е преотстъпен на Черно море. Затова който и да застане под рамката, няма да има никакви проблеми. ЦСКА не е на този полюс да се вършат нещастия, а в противен случай - в клуба постоянно е имало положителни вратари и ще продължава да бъде по този начин ", добави още той.

" Двубоят с Лудогорец е най-чаканият. С него ЦСКА ще си върне за загубата в Разград при започване на сезона. Смятам, че армейците са по-добрият тим сега и това би трябвало да се покаже в мача. Очаквам го с неспокойствие, тъй като и индикациите са, че стадион " Българска войска " ще бъде цялостен. Отсега се приказва за този конфликт ".

" Просто армейците излизат и печелят, а през пролетта не престават и за Купата на България (б.р. - двата отбора се паднаха на четвъртфиналите). ЦСКА няма от какво да се тормози за тази среща, тъй като си върви крачка по крачка към задачите и за мен най-после на сезона ще има мотиви за усмивки ", показа славният вратар на армейците.

" Имам наблюдения върху работата на Нестор Ел Маестро и съм удовлетворен от нея. Лека-полека мисля, че нещата ще си дойдат по местата. Това, което желаеме всички. Много футболисти ми харесват от отбора. Преди всичко бих отличил Кирил Десподов. Той е един от любимците ми. Също по този начин Тиаго Родригес, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски... Да не ги изреждам всички, с цел да не се обиди някой.

Виждам по какъв начин тимът си стъпва на краката и играе както всички желаем. Десподов е суперзвездата и му поисквам да е жив и здрав и да продължи да вкарва голове за ЦСКА и националния тим ", добави още легендата на алените.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР