Легендарният треньор Фабио Капело определи Роналдо като най-талантливия футболист, когото

...
Легендарният треньор Фабио Капело определи Роналдо като най-талантливия футболист, когото
Коментари Харесай

Фабио Капело: Роналдо бе най-талантливият, но и най-проблемният ми възпитаник

Легендарният треньор Фабио Капело дефинира Роналдо като най-талантливия футболист, който е водил, само че също по този начин и като този, който му е причинявал най-вече проблеми.

" Най-големият гений, който съм водил, бе Роналдо (в Реал Мадрид - б.р.). Междувременно обаче той ми причиняваше най-вече проблеми в съблекалнята. Той организираше празненства. Веднъж Рууд ван Нистелрой ми сподели: " Тренер, можеш да помиришеш алкохола в тукашните съблекални ". После, когато той отиде в Милан, ние започнахме да печелим. Но щеюо се отнася до гения, при него без подозрение беше максимален. Сега имаме положителни взаимоотношения. Говорим си отзивчиво и на драго сърце ", съобщи Капело пред " Скай Спортс ".

Той даде изявление и пред " Либеро ", в което разкритикува ръководителите на някогашния си клуб Милан. " На тях им липсва поредност. Разполагаха с Дженаро Гатузо, само че го уволниха, с цел да вземат Марко Джампаоло, който пък замениха със Стефано Пиоли. Имаха и Звонимир Бобан и Паоло Малдини, на които им демонстрираха вратата един след различен. Сега те са решили да разчитат напълно на чужденци, в това число и треньора. Кой знае дали правят вярното нещо? ", разяснява италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР