Легендарният плейбой и бивш футболист Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за

...
Легендарният плейбой и бивш футболист Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за
Коментари Харесай

Благой Георгиев взима децата в Бали! Джизъса едва склонил Златка да пусне малкия Благо

Легендарният плейбой и някогашен футболист Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където понастоящем живее, споделиха негови близки извънредно пред „ Галерия “. Той доста желае да ги запознае с новото си гадже, което е щерка на хотелиер от Велинград. Двамата се срещнали във фитнеса и любовта им незабавно пламнала.

Преди Великденските празници Благо провел сериозен диалог със Златка, с която се раздели напълно неотдавна, а тя също има нов мъж в живота си - млад и богат арменец. За разлика от първата му брачна половинка, Райкова е била срещу пътешествието и по-скоро концепцията, че спортистът ще срещне сина им Благой-младши с новата си другарка. След усилени договаряния, ритнитопковецът я убедил, че за богатството на сина им Благой-джуниър е най-добре да се помирят, оставяйки на назад във времето лъжите и изневерите, поради които връзката им претърпя безспорен провал.

Големите деца на Благой, плод от любовта му с Христина - Йоана и Давид, били разчувствани от концепцията за дълъг път. Звездният баща побързал да им покаже фотоси от първокласната къща, в която живее, с частен басейн и ъгъл за забавление. Това се е случило на последната им среща в София по време на Великденските празници, фрагменти от които се появиха в обществените мрежи.

Ритнитопковецът и новата му обичана броят по 2500 евро наем всеки месец, с цел да се любуват на лукса край брега на океана. Интерес от страна на малчуганите предизвикал, съобщавайки им, че всеки от тях ще разполага със лична детска стая. Заради Благой, който е на 2 годинки и половина и има потребност от майка си, учениците ще останат за по-кратко. Това обаче ще се промени на лято, когато децата още веднъж ще отлетя на дълга почивка при татко си в Бали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР