Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни обвини звездите на

...
Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни обвини звездите на
Коментари Харесай

Рууни: Високоплатените играчи на Ман Юнайтед трябва да си променят поведението, защото то е неприемливо

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни упрекна звездите на „ алените дяволи “ за положението, в което сега се намира тимът. Според него високоплатените звезди, които другояче имат огромни условия, не дават всичко от себе си, което е „ недопустимо “.

„ Играчите на Юнайтед би трябвало да си зададат някои въпроси, да се вгледат в себе си. Твърде елементарно е мениджърът да поеме цялата рецензия, когато тези играчи, които получават доста пари, с цел да си правят работата, не се оправят задоволително добре. Те имат височки условия, а виждам прекалено много играчи, които не желаят да тичат, да се връщат в отбрана и да дават всичко от себе си за клуба. Това е недопустимо. Тези футболисти носят огромна отговорност. Те са от международна класа и клуб като Манчестър Юнайтед изисква повече. Те би трябвало да са засегнати, да почувстват болежка, когато губят мачове.

Каквото и решение да вземе управлението, те ще считат, че е вярно. Знам единствено, че не можеш просто да се съобразиш с това, което желаят хората. Те ще имат проект, без значение дали той ще бъде със или без Оле.

Има доста образовани хора на върха на клуба. Сигурен съм, че ще обмислят всичко, с цел да решат по какъв начин да продължат напред. Юнайтед минава през сложен интервал. Всеки може да види, че върху Оле има напън. Но аз знам, че Оле е войник. Той ще продължи да прави верните неща, да има вяра и да се пробва да извлече повече от тези играчи ", съобщи Рууни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР