Легендарният нападател на Ливърпул – Роберто Фирмино, може да направи

...
Легендарният нападател на Ливърпул – Роберто Фирмино, може да направи
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул пред сензационно завръщане в Англия

Легендарният нападател на Ливърпул – Роберто Фирмино, може да направи сензационно завръщане във Висшата лига. Според медиите на Острова бразилецът към този момент обмисля да напусне Ал-Ахли, в който не може да се аклиматизира оптимално, а сериозен интерес към него има от борещия се за оцеляване в Англия – Шефийлд Юнайтед.

Фирмино започва с хеттрик в дебютния си мач за Ал-Ахли, само че не е вкарвал от този момент, а в тима от близкия Изток не са очаровани от представянето му.

Интересът от тима на Крис Уайлдър обаче е налице и желаят да вземат любимеца на почитателите на Ливърпул на „ Брамал Лейн “.

Фирмино беше инструментален състезател в селекцията на Юрген Клоп в хода на годините, помагайки на отбора да завоюва всички вероятни купи, за които се бореше. През предишния сезон той заби 11 гола в Премиър лийг и подаде за още четири, като акцията не беше от мощните за „ алените “.

В Шефийлд преглеждат опцията като отлична, защото е ясна работоспособността на бразилеца и помощта му към останалите да се усъвършенстват. „ Остриетата “ пък са в гневна борба за оцеляването си в елита на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР