Легендарният нападател на Интер Диего Милито коментира редица теми, свързани

...
Легендарният нападател на Интер Диего Милито коментира редица теми, свързани
Коментари Харесай

Легенда на Интер подкрепи привличането на Дибала

Легендарният нападател на Интер Диего Милито разяснява редица тематики, свързани с клуба, само че най-много приказва за възможото привличане на Пауло Дибала, наблягайки какъв брой добре би се отразило то на “нерадзурите” и играча.

“Не ни е скучно. Какъв трансферен удар с Ромелу Лукаку! Той сподели, че може да промени освен Интер, само че и цялата Серия "А ". Да забележим какво ще стане с Дибала, всеки би имал изгода от него. Ако има опция, той би трябвало да бъде притеглен. Той би бил преимущество за тим, който така и така към този момент е приключен. Дибала би бил в подобаващия клуб, с цел да стартира отначало. Дори не би му се наложило да сменя шампионата, той познава добре Серия "А " и не би изпитвал компликации. Отборът и почитателите биха го приели добре, а желанието му за възмездие би направило разликата ".

"Всички знаят, че имам уязвимост към Лаутаро Мартинес, само че той е млад и към момента може да израства. Той няма граници и с идването на нови първенци неговият гений ще добави останалите. Би било огромна загуба Милан Шкриняр да си тръгне, само че в Интер ще знаят по какъв начин да го заменят. Радвам се, че ще виждам Самир Ханданович още една година. Той е превъзходен вратар и доста добър човек, като прави добре, че не се предава. Той ще се бори с Андре Онана за титулярното място”, съобщи Милито в изявление за “Гадзета дело спорт”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР