Легендарният нападател на Челси Джанфранко Дзола е пред завръщане в

...
Легендарният нападател на Челси Джанфранко Дзола е пред завръщане в
Коментари Харесай

Дзола се завръща в Челси?

Легендарният нападател на Челси Джанфранко Дзола е пред завръщане в британския Челси. Става въпрос за позицията състезателен шеф на британския първенец, откакто през тази седмица този пост бе овакантен от дългогодишния подобен Майкъл Еменало.

Челси се раздели с техническия си шеф след 10 години работа

Нигерийският шеф пък напусна тима, откакто има напрежение сред мениджъра на клуба Антонио Конте и един от изпълнителните шефове Марина Грановская. След като Еменало напусна "Стамфорд Бридж " персонално с търсенето на нов състезателен шеф се е заел боса на Челси Роман Абрамович.

Спрягат руснак за началник в Челси

Руският магнат имал предпочитание да накара Антонио Конте да се усеща "като вкъщи си ". Ключовото при възможни договаряния е, че точно дългогодишната случка на Дзола с Челси би го амбицирало да се завърне в Лондон.

Дзола: Челси вярно продаде Диего Коста

Бившият италиански нападател изигра в интервала 1996-2003 година 229 мача за Челси и означи 59 попадения. С тима той съумя да завоюва Купата на УЕФА (1998), Суперкупата на Европа през същата година, ФА Къп (1997 и 2000), Купата на Лигата (1998), както и Чарити Шийлд (2000).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР