Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е претърпял

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е претърпял
Коментари Харесай

Оперираха по спешност Алекс Фъргюсън след кръвоизлив в мозъка

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е претърпял незабавна интервенция, осведоми " BBC ". Шотландецът е имал кръвоизлив в мозъка, като положението му е доста тежко, само че за в този момент липсват детайлности.
Синът на Фъргюсън - Дарън е пропуснал последния мач на своя отбор Донкастър, като е бил с татко си и фамилията и е помолил те да не бъдат притеснявани.
" Интервенцията мина доста добре, само че той се нуждае от време в реанимацията, с цел да се усъвършенства положението му ", оповестиха от пресцентъра на Манчестър Юнайтед. Семейството му изиска " да бъде оставено на мира в този сложен миг ". Клубният капитан Майкъл Карик сподели, че е " унищожен " от новината. " Всичките ми мисли и молебствия са с него. Бъди мощен, шефе ", сподели още Карик.
В продължение на 26 години отпред на Манчестър Юнайтед Фъргюсън завоюва страховитите 38 оценки. Той донесе 13 трофеи на Англия на " Олд Трафорд " и по този метод трансформира " алените дяволи " в най-успешния тим в Англия.
Фъргюсън не пропуща мач на обичания си тим, като след края на кариерата си през 2013 година, той получи и пост в управата на отбора. Преди седмица той награди персонално мениджърът на Арсенал Арсен Венгер, с който бяха гневни противници при започване на 21-и век.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР