Легендарният кримигерой от ъндърграунда на Благоевград Венцислав Гаврилов-Гаве излезе от

...
Легендарният кримигерой от ъндърграунда на Благоевград Венцислав Гаврилов-Гаве излезе от
Коментари Харесай

Легендарен герой от ъндърграунда излезе от затвора СНИМКА

Легендарният кримигерой от ъндърграунда на Благоевград Венцислав Гаврилов-Гаве излезе от пандиза, където излежава 10-годишна присъда за убийството на благоевградския предприемач Кирил Ангелов.

Заради примерното си държание, той е пуснат в кратковременен отпуск, описват негови доближени. На независимост, въпреки и за няколко дни, Гаве побърза да се срещне с най-близките си другари, измежду които е и известният предприемач от благоевградското село Покровник Емил Тодоровски-Пожарникаря.

На отрупана с напитки и мезета маса, Тодоровски, Гаве и приятелят му Перо, очевидно са разпуснали крепко тези дни и запечатали срещата си в паметно фото. Видно е, че пандизът се отразява добре на Гаве, защото не наподобява нито стар, нито прошарен, нито изстрадал. Елегантен и облечен в костюм, негова запазена марка, Гаврилов театралничи с щастлива усмивка, евентуално заслепен и от свободата и от марковите напитки, с които го нагости Тодоровски.

С костюм и вратовръзка, бе Гаве и когато го снимаха камерите на националните малките екрани да разяснява бягството на Пелов и Колев от Софийския централен затвор предходната седмица. Припомняме, че по времето на делата за убийството, Венцислав Гаврилов -Гаве заявяваше, че пътува постоянно до Милано, защото работи с организация за модели, по тази причина трябвало да наподобява постоянно грациозен.

Така той оправдаваше безупречния си костюмиран, външен тип. Години след съдбовния Стефанов ден през 1996 година, когато той простреля от упор приятеля си, предприемачът Ангелов, Гаве твърдеше, че е убийството е станало напълно несъзнателно, до момента в който чествали. Малко преди да чуе присъдата си обаче той избяга зад граница. Съдът го осъди на 10 години затвор за убийството на Ангелов и през 2006 година, бе издадена интернационална заповед за ареста му. Едва през юни 2015 Гаве бе арестуван в Италия и предаден на българските управляващи, с цел да излежи присъдата си за ликвидиране.

Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР