Легендарният капитан на България и ЦСКА Георги Димитров направи коментар

...
Легендарният капитан на България и ЦСКА Георги Димитров направи коментар
Коментари Харесай

Джеки: Селекцията в Левски не е нормална, на Армията всичко ще лъсне един ден

Легендарният капитан на България и ЦСКА Георги Димитров направи коментар на някои тимове от efbet Лига. Джеки следи събитията в родния футбол от Франция, където се възвръща след тежка интервенция. Славният защитник съобщи, че е за ограничаване на чужденците в българския футбол.

" Нямаме клубен футбол, какъв народен тим желаеме да имаме. Като си пусна тв приемника, на терена в Първа лига виждам единствено африканци. Трябва да има ограничаване до трима чужденци в тим. В какво пробват? Вземат играчи, които 10 години ги е нямало и половината са на по 30 години. Това не е обикновено съгласно мен. назначи Балъков, който желае да наложи съвременен жанр, само че на него това му е грешката - че притегля футболисти като Камбуров, който обиколи 100 тима, като Дани Младенов,. Днес тук, на следващия ден там.

В пък няма никаква концепция за български играчи и всичко ще лъсне един ден. Не разбирам това, което се случва в нашия футбол. Треньорите са едни и същи, извънредно слаби. Няма нови млади фрагменти. Не имам вяра след конгреса на БФС нещо да се промени. Само Господ може да ни помогне.

Гледах няколко мача от българското състезание по телефона, само че не си заслужава. То няма какво да им се гледа. Вече не се раждат такива самородни гении като едно време. Други са времената. Беше значимо, че ЦСКА и влязоха в групите на Лига Европа ", сподели Джеки пред " ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР