Легендарният хеви метъл вокалист на Accept и Bonfire Дейвид Рийс

...
Легендарният хеви метъл вокалист на Accept и Bonfire Дейвид Рийс
Коментари Харесай

Легендата от Accept и Bonfire Дейвид Рийс излиза на сцената ...

Легендарният хеви метъл вокалист на Accept и Bonfire Дейвид Рийс ще пее с група John Steel в Хасково. Това е един от гвоздеите на програмата за празниците на града. На 10 и 11 септември е проявата KosherA Rock Stage. Тогава на сцената на площад " Свобода ", където ще концертират 6 новосъздадени юношески рок групи от Хасково, една от Свиленград и още 5 одобрени банди, измежду които от София, Стара Загора и Димитровград.

" С редуцирана стратегия ще са дните на Хасково поради противоепидемичните ограничения.Въпреки това програмата е богата и изпълнена със събития, а ситуацията ще бъде следена динамично ", заяви зам.-кметът Мария Вълчева.

Сред акцентите в програмата са двудневните прожекции на български филми в автокино навън - на следващия ден и на 3 септември. Традиционният крос Димитровград - Хасково " Ванко Дяков " на 7 септември и Празничния церемониал на гениите " Feel Europe " в същия ден с присъединяване на танцови ансамбли и партньорски организации от Франция, Румъния, Португалия, Унгария и Северна Македония.
В Деня на Хасково - 8 септмеври, ще е вечерният концертът на Михаела Маринова и Любо Киров. По-рано са обичайните празнична литургия и тържествена сесия на общинския съвет, на която ще бъдат връчени званията " Почетен жител на Хасково ".

Своя 20-годишен празник ще означи " Каунь фест ". ой също е с интернационално присъединяване, а в програмата му са включени книжовен и кино хумористични състезания. Изложение на ретро коли, пиано бар навън, изложения, ателиета, ревю в Историческия музей, спортни прояви и концерти са други залегнали в афиша събития.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР