Легендарният халф на Лудогорец Светослав Дяков се завръща в клуба.

...
Легендарният халф на Лудогорец Светослав Дяков се завръща в клуба.
Коментари Харесай

Официално: Дяков се завръща в Лудогорец като помощник-треньор

Легендарният халф на Лудогорец Светослав Дяков се завръща в клуба. Сърцатият полузащитник, който 8 години предвождаше с капитанската лента единадесет кратните първенци, влиза в щаба на Анте Шимунджа като асистент треньор. Дяков напусна " орлите " през 2021 година, с цел да се прибере в родния си Пирин, където приключи кариерата си на футболист, а за малко бе и механически шеф. С екипа на Лудогорец Светослав Дяков има 351 публични мача във всички шампионати, като е отбелязал 11 гола и е десеткратен първенец. " Щастлив съм, че се връщам на моето място измежду хора, които ме познават и почитат ", показа Дяков. " В момента тимът има доста млади играчи с голям капацитет, който се видя в мачовете от европейските клубни шампионати този сезон. Убеден съм, че тези момчета ще покажат още по-силна игра и ще радват почитателите с победи в Европа и България ", разяснява още Дяков.

Той ще бъде показан публично на новата си служба на конференция в Разград, която ще се организира на 7 януари 2023 година

От щаба на Анте Шимунджа си потегля бразилецът Рафаел Ферейра. Той пристигна в Лудогорец през 2018 година като анализатор в екипа на тогавашния треньор Пауло Аутори. Впоследствие Ферейра стигна до позицията асистент треньор. 

" ПФК Лудогорец благодари на Рафаел Ферейра за свършеното в клуба и му пожелава триумф в кариерата отсега нататък ", написаха " орлите ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР