Легендарният бивш футболист на Левски Боджидар Искренов - Гибона днес

...
Легендарният бивш футболист на Левски Боджидар Искренов - Гибона днес
Коментари Харесай

Футболна легенда кара такси в Тексас

Легендарният някогашен футболист на Левски Боджидар Искренов - Гибона през днешния ден се препитава като водач на такси в град Далас в американския щат Тексас.

Това разкри той в изявление пред "Витоша нюз ". "Перфектно се усещам там. От много време пребивавам в Съединени американски щати. Имам и американски паспорт. Радвам се на внука – същински левент, споделя се Хенри. През декември очаквам и второ внуче – още веднъж момче. Всичко е супер в Америка. След две седмици се прибирам и започваме всичко изначало.

Шофьор на такси съм в Далас. Изобщо не се срамя от специалността си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си началник, никой не ми виси на главата. На този стадий родината не ми липсва. Изобщо не мисля за завръщане за непрекъснато ", споделя Гибона. Легендарното крило се майтапи, че се усеща като Робърт де Ниро, собствен обичан артист. "Нещо като „ Шофьор на такси “ 2 съм ", споделя той.

"Случвало се е и по 12 часа да въртя кормилото без спиране. В редките почивки на „ стоянката “ разтварям по някоя книга. Сега се възпламених по бестселърите на Ян ван Хелсинг. Много хора ще се учудят като кажа, че постоянно съм обичал да чета. От най-четящите футболисти съм ", споделя още Гибона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР