Легендарният български нападател Мартин Камбуров може да се е отказал

...
Легендарният български нападател Мартин Камбуров може да се е отказал
Коментари Харесай

Мартин Камбуров си намери нов отбор – InBet

Легендарният български нападател Мартин Камбуров може да се е отказал от футбола при започване на тази календарна година, само че не заставам дълго време без тим. Той е част от огромното семейство на стъпващия в онлайн спортните залози.

Вечният голмайстор в елита на България е рекламното лице на компанията, която след дълги години в областта на спортните зали и казина, разпростиращи се в няколко града в страната, към този момент реши да влезе решително и в онлайн пространството с новия си уебсайт, мобилна апликация и отлични коефициенти и бонуси.

Мартин Камбуров е първото огромно рекламно лице на InBet в България, като към този момент няколко седмици всички поданици на София могат да видят стотиците рекламни банери из столицата, само че сигурно и други добре познати лица от света на спорта у нас ще станат част от „ посланиците “ нa ИнБет у нас, защото букмейкърът е решен да се издигне доста бързо до лидерска позиция в спортните онлайн залози у нас.

Още с първите си дни онлайн InBet България ще даде на новите си клиенти необикновено предложение – стартов бонус до 500 лв. и то без необходим депозит в сметката. Тази оферта ще бъде годна единствено за първите 72 часа от формалното стартиране на уеб страницата, тъй че не се колебайте, а се присъедините към Мартин Камбуров в фамилията на Инбет, с цел да достигнете до страхотните облаги. Букмейкърът е приготвил и оферти като начален бонус казино до 1500 лв. и 150 безвъзмездни игри, начален бонус спорт до 200 лв., уикенд презареждане до 500 лв. и още доста много изненади.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР