Легендарният актьор Харисън Форд се завръща с 40 години по-млад

...
Легендарният актьор Харисън Форд се завръща с 40 години по-млад
Коментари Харесай

Харисън Форд се завръща с 40 години по-млад в петия филм за Индиана Джоунс

Легендарният артист Харисън Форд се завръща с 40 години по-млад в. През юли той ще навърши 81 години, само че в " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " феновете ще го видят с четири десетилетия по-млад.

Действието във кино лентата се развива през 1969 година по време на галактическата конкуренция, само че откриващите подиуми са от 1944 година и точно за тях е било нужно подмладяването на Форд. То се е осъществило с помощта на по този начин известния в последно време изкуствен интелект и технологията за унищожаване на стареенето FaceSwap на компанията за образни резултати ILM. От ILM са снимали Форд на снимачната площадка, след което са основали цифрова версия на по-младото му лице благодарение на FaceSwap и големия списък с фрагменти на Lucasfilm.

Наскоро артистът Том Ханкс разяснява, че не изключва опцията да играе във филми, даже и след гибелта си, още веднъж благодарение на изкуствения разсъдък. Харисън Форд обаче изключва тази опция и споделя, че не би се съгласил негово присъединяване във филм да бъде основано напълно от изкуствения разсъдък. Според него колкото и да са напреднали технологиите, те няма по какъв начин да пресъздадат човешките дейности и страсти.

По време на кинофестивала в Кан, където беше, Форд също по този начин съобщи, че се усеща добре на толкоз години на колкото е:
" Не поглеждам обратно и не споделям: " Иска ми се още веднъж да съм това момче ", тъй като не е по този начин. Обичам да съм възрастен, беше ужасно да съм млад, само че, по дяволите, бих могъл да съм мъртъв, а аз просто съм по-възрастен ", споделя артистът.

Режисьорът на кино лентата Джеймс Манголд също е на мнение, че изкуственият разсъдък не може да размени индивида. Според него ключът в правенето на филми е точно артистът и неговите страсти, а не технологиите. По мотив подмладяването на Форд в " Индиана Джоун и реликвата на ориста " Манголд акцентира, че играта не е напълно генерирана от компютър и това е доста значимо, тъй като нищо не може да размени човешката страст.

Премиерата на е на 30 юни, а за най-запалените " Форум филм България " и " Дневник " провеждат специфична игра (може да се включите ), която ще даде опция на участниците да завоюват фенски награди.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР