Легендарната тв шефка Светлана Василева, която бе първия изпълнителен директор

...
Легендарната тв шефка Светлана Василева, която бе първия изпълнителен директор
Коментари Харесай

Нова рокада в Нова телевизия: Светлана Василева се завръща като шефка, Апостол Пенчев напусна внезапно

Легендарната тв шефка Светлана Василева, която бе първия изпълнителен шеф на Би Ти Ви при старта на малкия екран през далечната 2000 година, се завръща в огромната игра. Тя евентуално ще бъде новия прогрмен шеф на Нова телевизия на мястото на ненадейно напусналия Апостол Пенчев, научи Lupa.bg.

Преди към месец изненадващо за всички, Апостол Пенчев, който от 2017 година е шеф " Съдържание " в Нова телевизия, е подал молба за овакантяване, като вървят най-различни клюки за това. Едномесечното предупреждение изтича на 8 ноември и на процедура позицията се освобождава. Това е основен пост за всяка медиа - на процедура шефа взема решение кои излъчвания и филми се излъчват и в кое часово време. В последните години Нова усили фрапантно резултатите и трайно изпревари съперниците си от Би Ти Ви, а Апостол Пенчев явно има основна заслуга за това с безпогрешния си усет да реди стратегия.

Овакантената позиция би трябвало да бъде заета от не по-малко способен човек, а такива няма кой знае какъв брой. Така е изникнал разновидността да бъде поканена Светлана Василева, която също е известна като огромен ценител на телевизионния пазар. Василева е била шефка на Би Ти Ви, а по-късно - изпълнителен шеф на ТВ 7 и Нова телевизия. В момента работи за по-малка медийна група. Според източници на Lupa.bg, тя към момента умува дали да одобри.

По-рано през днешния ден Lupa.bg извести, че Нова е назначила Десислава Проева от Би Ти Ви за шеф „ Стратегически партньорства и бизнес развиване “. Тя ще дава отговор за развиването на нови специфични планове на водещата медийна компания и разширение на пазарното й наличие в нови бизнес посоки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР