Легендарната попфолк и фолклорна певица Цветелина запали истински нестинарски огън

...
Легендарната попфолк и фолклорна певица Цветелина запали истински нестинарски огън
Коментари Харесай

Цветелина на седмото небе: Събра родата във Варна

Легендарната попфолк и фолклорна певица Цветелина възпламени същински нестинарски огън за фотосите на новия си видеоклип, който снима навръх Илинден в Странджа планина, община Малко Търново.

" Беше мистично прекарване като самата ария " Нестинарски огън “. За мен тя е лечебна. Който я чуе, си я пуска още веднъж и още веднъж. Не може да спре. Завладява те по този начин, както Странджа планина “, показа звездата пред " Телеграф “.

Песента е част от новия й албум " Родовата мощ “. " Има ритми като песента " Дунавски привет “ и " Нестинарски огън “, които до момента са звучали единствено като хоро и по тази причина ми се искаше да създадем специфични авторски песни в ритъма на нестинарския танц и хорото " Челе уне “, особено за Северозападна България “ – описа още тя и добави, че за първи път е присъединила толкоз доста дуети в собствен албум.

“Най-голямата изненада за публиката евентуално ще бъде дуетът с майка ми Елена, който й подарих по случай юбилея. " О, мама! “ е ария от моето детство и първият остарял шлагер в моя репертоар “, издаде певицата.

Само преди броени дни Цветелина отпразнува рождения си ден във Варна – града, в който е израснала.

" Обичам да чествам в обичаната ми Варна. Да събера наличния състав на фамилията и по-скоро да се забележим и обменим заряд от рода си. Тази година се завърнаха моите племенници, които живеят в Америка с децата. Брат ми Добромир, живеещ в Лондон, и неговите деца и семейство. Моето семейство – Лъчезар младши и старши. Майка ми, огромната ми сестра Валя. Беше ми цялостно сърцето да видя всички дружно. Това е празник за мен и най-големият подарък. Посрещнах рождения си ден с цялостно с любов сърце, по специфичен за мен метод още от сутринта и го приключих със справедливо внимание към моите най-близки. Във Facebook и по телефона валяха хиляди пожелания. Как да не съм щастлива с такова самопризнание и любов “, изясни тя.

Именно след такава родова намира се е родила и заглавната ария на албума й " Родовата мощ “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР