Ледени стаи, счупени врати и неработещи уреди в хотел 4

...
Ледени стаи, счупени врати и неработещи уреди в хотел 4
Коментари Харесай

Хотел на ужасите в Търново превърна 8 декември в ад за група студенти

Ледени стаи, счупени порти и неработещи уреди в хотел 4 звезди. Това заварва група студенти в хотела си във Велико Търново на 8 декември. Подаден е сигнал до държавните контролни органи, които ревизираха изискванията на място, осведоми Нова тв.

Ще бъдат ли обезщетени студентите и за какво празникът им мина в зъзнене?

Вместо в 4-звезден разкош студентите били настанени в студени стаи - без топла вода и отопление. Обслужването по нищо не отговаряло на категорията на хотела, настояват пострадалите студенти, които чествали 8 декември във Велико Търново.

8 декември в града на болярите. Тази оферта от 4-звезден хотел избира компания за студентския празник. Капарират по 108 лв..

Когато идват обаче действителността се оказва надалеч от звездната категория. За проблемите и неприятните условия - единствен от компанията пред камера се осмели да опише едно от момчетата. И то без да демонстрираме лицето му. Останалите – макар, че ни подадоха  сигнала – се опасяват и отхвърлят да застанат пред камерата. Разказват обаче, че стаите в които са настанени, не били отоплени, а климатичната система изпускала единствено леден въздух. „ Имаше климатик, само че той не работеше, доста хора желаеха духалки от рецепцията, с цел да се сгреят. Като цяло на всички места в хотела, в механата беше студено, а банята беше пъклен студена – там водата беше хладка и не ставаше за къпане. Някои хора се наложи да спят с връхни облекла ”, описа пострадалият.

В някои от стаите имало стърчащи кабели, а гледката от самия комплекс бе коментирана от водещата на " Здравей, България " Аделина Радева, като бомбоубежище по време на война.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР