Ледената пързалка. Снимка: Община Бургас В редакцията на Искра.бг постъпи сигнал

...
Ледената пързалка. Снимка: Община Бургас
В редакцията на Искра.бг постъпи сигнал
Коментари Харесай

Сигнал до Искра.бг: Липсва достатъчна организация на ледената пързалка в Бургас. Желаещите са десетки

Ледената пързалка. Снимка: Община Бургас

В редакцията на Искра.бг постъпи сигнал за липса на задоволително добра организация при стопанисването на откритата по-рано този месец ледена пързалка . Тя се намира на площад „ Тройката “ и е на повърхност от 500 квадратни метра

Ледената пързалка. Снимка: Искра.бг

Още преди откриването й в средата на януари от община Бургас оповестиха, че ледената пързалка е огромна и ще има място за задоволителен брой искащи . Освен това тя е безвъзмездна , което усилва още повече интереса към нея. 

Наши читатели обаче са се натъкнали на следната обстановка: на пързалката е имало единствено 3-4 души . Повече по едно и също време не са били пускани. В същото време чакащите са били десетки , както е видно и от изпратеното ни видео. 

Недоволните жители си задават въпроса дали не беше по-добре ледената пързалка да бъде употребена против възнаграждение , само че да има добра организация и да не се образуват такива големи опашки. Още повече, че хората чакат на открито при доста ниски, а в някои дни и минусови температури . И не на последно място – в множеството случаи чакащите са деца , а не възрастни хора. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР