Ледът се пука, господа съдебни заседатели.Международният наказателен съд издаде заповед

...
Ледът се пука, господа съдебни заседатели.Международният наказателен съд издаде заповед
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Хага чака Путин

Ледът се пука, господа правосъдни заседатели.

Международният углавен съд издаде заповед за арест на съветския държавен глава Владимир Путин и комисарката по правата на детето в кабинета на президента Мария Лвова-Белова. Обвинявани са в противозаконната депортация и противозаконното прекачване на украински деца в Русия. 

Новината от Хага слага в неловко състояние китайския държавен глава Си Цзинпин. Между 20 и 22 март той ще е на посещаване в Русия, където с подсъдимия си сътрудник ще разгласят, че руско-китайските връзки навлизат в " нова епоха ".

Междувременно научихме, че комунистическата страна въпреки всичко доставя оръжие на Русия за кървавата ѝ военна акция в Украйна. Остава да разберем каква ще бъде реакцията на Запада. 

Днес България има мотив за горделивост - родните " прокурори и следователи постигат резултати, които са водещи освен в България и на Балканския полуостров, а за целия Европейски съюз ". И то " макар безогледния политически напън ". Ако не вярвате - питайте основния прокурор Иван Гешев.

Престъпници, в сговор с политици, кроят проект за прелом в прокуратурата - отстраняването на Иван Гешев и на други " неуместни магистрати ". Това научихме от вчерашния наелектризиращ кръвта брифинг на обвиняването и следствието. А ето по какъв начин реагира Интернет на " пърформанса " от " Боливуд ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР