Ледът и лошата видимост станаха причина за редица инциденти на

...
Ледът и лошата видимост станаха причина за редица инциденти на
Коментари Харесай

Катастрофа с 47 автомобила в САЩ, има един загинал

Ледът и неприятната видимост станаха причина за редица произшествия на територията на Съединени американски щати през уикенда. " Рекордьор " се оказа щатът Мисури, където единствено през уикенда неприятното време стана причина за 729 произшествия на пътя, оповестява Automedia.bg.

``
реклама

Най-тежката от тях се е случила на трасето I-70 наоколо до градчето Оук Гроув. При случая са потърпевши 47 транспортни средства, като част от него е снимана от водач на камион. Самият той също е измежду авариралите и не може да направи нищо, с цел да предотврати протичащото се.

Летящите с висока скорост коли и камиони се забиват в спрелите на пътя машини. От полицията оповестиха, че при случая има един умрял и над 10 ранени. Проблемният сектор остана затворен през целия ден, с цел да може авариралите машини да бъдат изтеглени.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни но
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР