Лечков на няколко пъти се поскара на Мария Цънцарова и

...
Лечков на няколко пъти се поскара на Мария Цънцарова и
Коментари Харесай

Лечков нахока Цънцарова по БТВ

Лечков на няколко пъти се поскара на Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Във вашето студио влиза един, който се назовава юрист и желае затвор. Градев не е подобен. Вие съд ли сте? Защо го позволявате това, попита някогашният кмет на Сливен

Скандално разобличаване за разпределяне на пари преди конгреса на БФС, на който ще се гласоподава оставката на Борислав Михайлов и ще се избере нов футболен необут, направи Йордан Лечков. На въпроса дали е уведомил за това прокуратурата, някогашният халф, който е и сегашен член на изпълнителният комитет на съюза, сподели в „ Тази заран “ по бТВ, в случай че желае, да се самосезира, цитира Флагман. 

След като водещата Мария Цънцарова го пита дали се поставя завършек на ерата Михайлов във футбола, той съобщи, че никой от тяхното обграждане няма да се кандидатира за началник на БФС. 

„ Бих подкрепил всеки, който се ангажира да направи нов стадион, да се промени закона за спорта, с цел да се признават разноските. Ако делегатите изберат Димитръ Бербатов, ще го забележим дали не става въпрос за замяна вместо смяна, т.е. на „ стани да седна “. Замириса им на власт някаква. Ето ние ги изненадахме и те започнаха да се карат “, съобщи някогашният футболист на ФК Сливен, ЦСКА, Хамбургер Шпортферайн, Олимпик Марсилия и Бешикташ.

„ Веднага след конгреса, на който не бе определен Любо Пенев пристигнах при вас и ви споделих, че се раздават пари и то не от нас. Какво стана? Забравихме. След две година и половина отново ви го твърдия. Публична загадка е “, акцентира той.

„ Тези хора сами се афишират за претенденти. Трябва футболен клуб да ги издигне “, изясни Лечков. 

„ Президентът е пръв измежду равни. Изпълкомът е този, който взема и утвърждава решенията и тогава се работи, а той не е вземал решение Михаил Касабов да се вписва в Търговския указател като и.д. президент на БФС “, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР