Лечителката Джуна вярва, че всяка болест е резултат от непростимо

...
Лечителката Джуна вярва, че всяка болест е резултат от непростимо
Коментари Харесай

Не позволявайте на сърцето си да мързелува! Рецепта за здраве от Джуна

Лечителката Джуна има вяра, че всяка болест е резултат от непростимо негодуване. Ако човек натрупва яд и негативност в себе си, и е непрекъснато обезпокоен, не е изненадващо, че заболяването идва. Важно е, непрекъснато да следите физически тялото си, също толкоз значимо е деликатно да наблюдавате какво се случва в душата.

Ако имате сложен интервал, изнервени сте доста и не можете да намерите ключа към хармонията, не забравяйте да прочетете тези рекомендации на Джуна. Тя беше умен и извънреден човек и в никакъв случай не ѝ е омръзвало да споделя на околните си: животът е това, което ние мислим за него.

Как да намерите хармонията?

С амнистия – в случай че имате проблеми в живота си, няма значение в коя област, това е знак. Означава да простиш на някого! Това има отлична техника, която разтваря всички обиди. Представете си индивида, на който желаете да простите, на сцената. Представете си, че му се случва нещо доста положително, нещо за което постоянно е мечтал. Позволете му да напусне сцената и се поставете на негово място. Представете си, че сте благополучен и фантазията ви се сбъдва! След месец на такава дребна ежедневна процедура животът ви ще стане многократно по-добър! Вече няма да се затруднявате по какъв начин да намерите мир – той ще пристигна неусетно, от единствено себе си.

С интензивност – не позволявайте на сърцето си да мързелува! Поне един час дневно вървене, качване по стълби и не забравяйте да вършиме извършения. Активността е значима за сърдечния мускул, само че в случай че сте привикнали с въздържан метод на живот, живеете с половин мощ – става известно, че наближавате старостта и настъпват заболяванията.

 Не позволявайте на сърцето си да мързелува! Рецепта за здраве от Джуна

С разтривки – докосвайки тялото си, вие изразявате обич към него. Ежедневният масаж на лицето, отпущането на лицевите мускули ще ви оказват помощ да се освободите от оковите, а безсънието и главоболието ще спрат. Масажирайте лицето си най-малко 5 минути дневно и още 10 минути – крайници и шия. Добре е в случай че имате обичан човек, който да ви направи масаж. Но даже и да нямате, няма значение, самомасажът също е ефикасен!

С мисли – внимавайте какво мислите! Не губете нито минутка да мислите за хора, които са ви неприятни. Не мислете за неприятни събития, от които се страхувате. Ето по какъв начин да намерите успокоение: нужно е да се подчините на личните си размишления. Трудно е да следвате мислите си и да се обучавате да вършиме това непрекъснато, само че би трябвало да опитате. Това е тайната само че положителното здраве и младежкия тип на доста столетници: те не се тровят с неприятни мисли!

С почитание – уважавайте себе си! Не забравяйте, че няма втори човек по света като вас. Завистта е незнание, а подражанието е самоубийство! Като не почитате себе си, вие се самоубивате. Осъзнаването на личната полезност може да се развие посредством ежедневна старателна работа, обръщайки внимание та всичките си мисли и на всичките си дейности.

 Не позволявайте на сърцето си да мързелува! Рецепта за здраве от Джуна

В бъдеще – оценявайте себе си толкоз, колкото цените себе си през днешния ден!

Какво значи това? Важно е да можете да се отречете от моментното наслаждение в името на щастието в бъдеще. Не се предавайте, знайте, че постъпвате вярно. Това значи:

- да не пиете спомагателна чаша алкохол, с цел да не ви е зле утре;

- да се откажете от спонтанна покупка в този момент, тъй че да имате задоволително пари за всичко планирано;

- откажете десерта в името на бъдеща красива фигура и бъдещо здраве; - откажете изкушението, което в бъдеще ще докара до съществени последствия.

Запомнете: Вие в този момент, вашето здраве в този момент е резултат от многочислените изменничества на себе си в предишното. Или противоположното – резултатът от положителните ви каузи е преди всичко по повод за себе си.

Тайната рецепта за здраве и младост на Джуна

За да поддържа тялото си младо и крепко, Джуна е пиела смес от цвекло за филтриране на организма.

 Тайната рецепта за здраве и младост на Джуна

Курсът на лекуване е две седмици, след отмора от две седмици можете да повторите! Тази смес освен ще помогне за възстановяване на храносмилането, само че и ще намали холестерола, кръвната захар и ще пречисти черния дроб.

Тинктура от цвекло на Джуна

цвекло – 1 глава междинна по големина

преварена вода – 1 л

черен самун - коричка

Обелете цвекло, нарежете го на дребни късчета. Поставете цвеклото в стъклен буркан, прибавете коричка черен самун и налейте литър преварена, само че студена вода. Настоявайте цвеклото в продължение на три дни на топло място. Премахнете образувалата се пяна и поставете буркана с тинктурата в ледник.

Приемайте от пречистващата чудо-тинктура 3 пъти дневно преди хранене по 125 мл.

Човек се състои от телесна обвивка и душа - човек би трябвало да се грижи еднообразно както за физическото си здраве, по този начин и за духовното. Това е ключът към здравето, щастието и хармонията.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР