Лебедовата песен на сегашното поколение на DBS ще бъде произведена

...
Лебедовата песен на сегашното поколение на DBS ще бъде произведена
Коментари Харесай

Дебют на новия най-мощен Aston Martin DBS 770 Ultimate V12

Лебедовата ария на настоящето потомство на DBS ще бъде създадена в стеснен брой от 499 бройки

Aston Martin разкри DBS 770 Ultimate, особено издание на DBS с нараснала мощ, променено шаси и неповторими стилистични детайли. Grand Tourer, отбелязващ края на линията за настоящото потомство DBS, ще бъде създаден в 499 бройки – 300 купета и 199 Volantes – като за всички тях към този момент се приказва.

 width=

Лебедовата ария на сериала незабавно се разпознава като DBS, защото образните усъвършенствания са фини. Акцентите включват по-изразения сплитер начело, новия челен похлупак с бездънен отвор във формата на подкова и хрилете, акцентите от въглеродни нишки от кепър и дифузьора с нов дизайн откъм гърба.

 width=

Вътре логото на DBS 770 Ultimate може да се откри на подлакътника и на една от специфичните табели на прага, които също демонстрират номерирането на специфичното лимитирано произвеждане.

 width=

Моделът се предлага общоприетоо със седалки Sports Plus, тапицирани с полу-анилинова кожа и Alcantara (седалките Performance са по избор), пера за превключване на скоростите от въглеродни нишки и неповторима композиция от тапицерии с цветни вложки. Собствениците също имаха опцията да персонализират в допълнение своя автомобил посредством подразделението Q на Aston Martin.

 width=

DBS 770 Ultimate идва оборудван с усъвършенствана версия на 5,2-литровия V12 мотор с две турбини, произвеждащ 760 к.с. (566 kW / 770 к.с.) и 900 Nm (664 lb-ft) въртящ миг. Това съставлява нарастване от 45 к.с. (33 kW / 45 PS) спрямо елементарния DBS Superleggera / Volante, станало допустимо с помощта на модифицираните пътища на въздуха и запалването, дружно със 7% нарастване на оптималното турбо налягане. Мощността се предава към задната ос посредством прекалибрирана 8-степенна автоматизирана скоростна кутия ZF благодарение на машинален диференциал с лимитирано превъртане.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР