Лазурни води, красиви плажове, луксозни вили и яхти, шумни партита

...
Лазурни води, красиви плажове, луксозни вили и яхти, шумни партита
Коментари Харесай

Вижте любимите места за почивка на звездите

Лазурни води, красиви плажове, първокласни вили и яхти, шумни празненства и скъпи пенливи питиета… на теб може да ти звучи единствено като фантазия, само че за холивудските звезди това е просто следващият уикенд. Има избрани дестинации по света, които те постоянно обичат да посещават. Някои от тях избират уединението и релакса, а други харесват по-екстремните прекарвания и приключенията. Виж кои са най-любимите места за отмора и занимания на звездите:

Капри, Италия

Много хора биха нарекли остров Капри „ един драгоценен афродизиак “ и с право. Той се намира на юг от Неапол, ситуиран е по крайбрежието на Тиренско море и е дълъг 6 км. На острова се намират двата града – Капри и Анакапри, които са свободни от автомобилния трафик, присъщ за огромните столици. Островът притегля със своите изумруденозелени води, приятния климат, жаркото слънце, ароматното италианско вино, прелестната храна. Неслучайно доста известни персони избират райското италианско кътче за своята почивка. Сред тях са красивите модели Карли Клос, Адриана Лима, Алесандра Амброзио дружно със фамилията си, професионалният покер състезател Дан Билзериан, Бионсе и Джей Зи, стилната икона Киара Ферани, Кейт Мос, риалити звездата Ким Кардашиян и брачният партньор ѝ Кание Уест и още доста други.

Миконос, Гърция

Разбира се, че една от топ дестинациите на холивудските звезди е Миконос. Kъщи за почивката си тук са наемали сестрите Кардашиян, София Вергара, Адриана Лима, Риана и други Със личен парцел на острова пък са се сдобили актьорите Том Ханкс и Том Круз. Миконос е перлата измежду гръцките острови. Част е от Цикладските острови в Егейско море и е ситуиран сред Тинос и Наксос. Миконос съчетава в себе си забавната архитектура, поради която е именуван още Малката Венеция, невероятната средиземноморска кухня, сините морски води и красивите бели къщи. Островът е прочут с нощния си живот, по тази причина изобилстват кафенетата, клубовете и нощните заведения, които поддържат високия стандарт на живот тук. Със сигурност всички посетили го ще бъдат очаровани и изпълнени с позитивни страсти и въодушевление отсега нататък.

Мауи, Хавай

Това е един от обичаните острови на холивудските звезди. Наричан още „ Магическият остров “, той е желана дестинация за доста известни персони. Сред звездите, които обичат да релаксират там, са Бритни Спиърс, Опра Уинфри, Мегън Фокс, Джъстин Бийбър, Парис Хилтън, Оуен Уилсън, Стивън Тайлър. Хавайският остров предлага огромно многообразие от действия, присъщи за огромния град, в комбиниране със забележителна природа, подобаваща за усамотение и релакс, каквото звездите постоянно търсят. Известен с редица забележителности, като кратерът Халеакала – най-големият латентен вулкан в света, и Черната канара, считана за свещено място, островът ще задоволи и най-голямата жадност за завършения. Голяма част от звездите са си закупили или са си построили имения там и постоянно отскачат до този парадайс, с цел да се изолират от ежедневния стрес и да покарат сърф с огромно наслаждение.

Сен Тропе, Франция

Разположено в сърцето на лазурния бряг, потънало в зеленина, френското градче притегля доста холивудски звезди, измежду които Джъстин Бийбър, Алесандра Амброзио, Бионсе, Джей Зи, Риана, Кейт Мос, Джак Никълсън, Мик Джагър, Леонардо ди Каприо и още доста други. Мястото пленява с удобния си климат и красивата природа. Повечето от хотелите оферират на гостите си характерна конюнктура, която ги придвижва в атмосферата на френския легион. Дестинацията предлага и голям брой клубове, в които щурите купони и приятното превозване са обезпечени. Мястото е съвършено и за отмора, тъй като разполага с огромно яхтено пристанище, красиви хоризонти, сантиментални плажни линии и в същото време доста места за развлечение, които ще задоволят всеки усет.

Ибиса, Испания

Едва ли ще се учудиш, в случай че определим испанския остров за „ островът на заниманията “. Бурният нощен живот, който предлага, притегля доста от звездните купонджий. Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Софи Търнър, Сара Сампайо и още доста звезди постоянно го посещават. Световноизвестни диджей вършат празненствата незабравими, а музикалните фестивали, които се организират непрекъснато, притеглят тълпи от хора и приятни страсти. Безсънните нощи и паметните преживявания са обезпечени. А красивите скрити плажове го вършат изключително мистериозен и притеглят интереса на редица известни персони. Има стотици места, подобаващи за разходка и екзотични фотоси, по тази причина дестинацията е желана и за снимане на филми. Освен всичко това, островът може да се похвали и с впечатляващи забележителности, които притеглят вниманието на звездите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР