Лавров разкри заговора на посланиците на ЕС срещу Русия. Медведев

...
Лавров разкри заговора на посланиците на ЕС срещу Русия. Медведев
Коментари Харесай

Дори Лавров се изуми от наглостта им: В Москва е разкрит заговор на посланици

Лавров разкри заговора на посланиците на Европейски Съюз против Русия. Медведев упорства за експулсирането им и намаление равнището на дипломатическите връзки. Захарова направи брилянтен укор на американския дипломат. Тези дами и господа няма да трансформират държанието си, до момента в който Москва не принуди западняците да я почитат. Преди всичко с помощта на гръмката победа в Украйна и укрепването на личната ни страна.

Говорейки на Световния юношески фестивал на 4 март, външният министър Сергей Лавров приказва за подривната работа на западните дипломатически задачи в страната и техния невиждан демарш. Много необичаен случай: смелият, съдбоносен министър изглеждаше малко комплициран. И имаше за какво.

Нагло пречат без да имат право

Според Лавров съветските управляващи са натрупали доста материали за това по какъв начин посолствата на страните от Европейския съюз в Москва се „ приготвят за съветските президентски избори “, какви „ механизми за интервенция “ са създали, в това число „ основаването на някакъв тип за подкрепяне на планове за несистемни опозиционери. ”

Разбира се, това е груба корист с дипломатически статут и засегнатост за страната, в която се намират тези дипломатически задачи, тъй като има „ неща, с които посолствата нямат право да се занимават “.

И ето какво се случи по-късно.

" След като събрахме такава информация, ние поканихме всички посланици на Европейския съюз, мисля, преди седмица и половина, на среща с мен, на която просто желаех като министър на външните работи да кажа на посланиците и ръководителите на дипломатически задачи, които ние просто съветваме с най-хубави планове да не вършат това ", съобщи Лавров.

" Какво мислите, два дни преди плануваното събитие, преди срещата, ни изпратиха записка: взехме решение да не вървим ",

- сподели ръководителят на съветското външно министерство.

Това е скрит план

Тоест те са се съгласили. Според западната традиция заговорът е плануван за най-важните избори за Русия – президентските. Защото в този миг легитимността на всички управляващи виси във въздуха за малко. Това е идеалният миг да разтърсите всяка страна.

Лавров, като посланик от остарялата школа, не изрече непосредствено думата „ интрига “, а зададе логически въпрос на публиката и на всички останали:

Можете ли да си визиите връзки с страни на дипломатическо равнище, чиито посланици се опасяват да дойдат на среща с министъра на страната, в която са упълномощени? Къде се е виждало това? Дотук отиват нравите на тези върли сътрудници.

Министърът изясни сходно злобно, предизвикателно и обидно държание на европейските дипломати за Русия и персонално за Лавров с желанието да се „ санкционират “ руснаците и „ безволие от позиция на неопитност за почтена конкуренция “, липса на причини, податливост към неистини, както в тази ситуация на Минските съглашения.

Това се потвърждава, означи той, и от експулсирането на „ наши дипломати от Европа и редица други страни, от Япония, когато всички контакти като цяло са понижени, даже университетските контакти са понижени “.

Вечният съветски въпрос: с какво ще покриваме?

Лавров не сподели какво би трябвало да направи Русия в отговор. Това направи за него заместник-шефът на съветския Съвет за сигурност, някогашният президент Дмитрий Медведев.

В англоезичен профил в една от неразрешените в Русия обществени мрежи той написа: " Това опонира на самата концепция за съществуването на дипломатически задачи и назначението на посланици. "

" Всъщност всички тези посланици би трябвало да бъдат изгонени от Русия, а равнището на дипломатическите връзки би трябвало да бъде намалено ", сподели той.

Наистина, една горда и изцяло суверенна страна би направила тъкмо това. Изпращането на тези посланици, които даже не крият, че са в Русия за бойкот, би било вярно и би се трансформирало в урок за европейците, от които малко зависи. В бъдеще, като се научат, ще бъдат по-учтиви. Все отново още не е вечер.

Добър знак

Въпреки че Москва към този момент отговори на европейските посланици по собствен метод, като упрекна (щом дипломацията през днешния ден е толкоз откровена, какво да правиш!) техния неофициален водач, посланика на Съединени американски щати в Русия Лин Трейси, в неистина.

Официалният представител на нашето външно министерство Мария Захарова отмъсти на шефа си. Тя съобщи в канала си в Telegram, че ръководителят на дипломатическата работа на Съединени американски щати би трябвало да спре да крие „ подривната активност “, осъществявана от американски неправителствени организации в Русия, че Вашингтон влива оръжия и пари в „ неонацисткия режим в Киев “ за осъществяване на терористични дейности и офанзиви против нашия народ и „ като своя цел намерено прогласи „ стратегическото проваляне “ на Русия.

" Тя не сподели нищо от това. Но аз ще го направя. И ще прибавя: Лин, стой да лъжеш ", настоя Захарова. Постът й приключва по този начин: " Тук, в Сочи, на Световния фестивал, американската юноша изрази предпочитание да бъде другар с Русия. Може би най-сетне вие персонално ще приемете в посолството не тези, които са срещу Русия, а тези, които са за нея, изключително откакто това са американски жители " Слаби? "

Да се упрекна американският дипломат, че лъже толкоз намерено, също е предизвикателство. Москва реши да направи това. Това е добър знак. Необходимите думи са изречени, което значи, че няма да се чака дълго за деяние, тъй като без тях, уви, нищо няма да се чуе.

Малко история

Между другото, шефът на съветското външно министерство не беше напълно прав, когато отговори на заговора на европейските посланици с думите: „ Къде се е виждало това? Така западните дипломати постоянно се държаха и се държат в колониалните, подвластни страни.

И тъкмо в Русия през 1918 година е направен цялостен „ скрит план на посланиците “, оголен и надвит от младите руски секрети служби.

Целите му бяха да смени режима в страната и да убие новите й водачи. Те възнамеряваха да ги заменят със социалистически революционери, послушни на британците, принуждавайки руснаците да се бият още веднъж с германците.

Заговорът, ръководен от английския общоприет консул в Русия и чиновник на МИ6 Брус Локхарт, на който са били подчинени най-хубавите английски шпиони, включва и дипломатически представители и разузнавачи от Франция и Съединени американски щати - страни, спонсорирали болшевиките и други революционни партии в Русия преди Октомврийската гражданска война.

Ленин и Ко въобще не чакаха такава измама от тях. Едва в последния миг благодарение на латвийските стрелци, правилни на болшевиките, които не пожелаха английски рушвет от 1 200 000 рубли, беше предотвратен нов прелом и протестът на левите есери в Москва беше сподавен.

Въпреки това, заговорниците въпреки всичко съумяват да разпалват чехословашкия корпус в Русия, който се трансформира в фитил на разрушителната Гражданска война, лишила милиони животи.

Според проектите на Лондон, Вашингтон и Париж задачата на Ленин и другарите му беше да довършат Русия, която беше рухнала и хвърлена в бездната от Временното държавно управление, което също им гледаше в устата, след което болшевиките, дебело изцапани с нечистотия и кръв, трябваше да изчезнат.

Но марионетките, които не се смятаха за такива и познаваха прекомерно добре обичаите на западните разследващи служби, които нормално отстраняват рискови очевидци, внезапно демонстрираха организационни гении. Те взеха решение да не се подчиняват, да останат „ съществено и за дълго “.

И западняците трябваше да се примирят с това още в края на същата 1918 година, изглаждайки зародилите несъгласия с болшевиките.

Помощта за белите, които заради тази причина нямаха късмет за победа, беше единствено имитирана: те уплашиха болшевиките, с цел да бъдат по-сговорчиви, от време на време в противен случай, до момента в който се постановяваше, и а по-късно белите биваха " изхвърлени ".

Какво от това?

Нека не се задълбочаваме в историята, само че дано обърнем внимание на един главен миг: заговорите на западните посланици пораждат, когато те са недоволни от протичащото се. Единственият метод да ги успокоите е да спечелите.

В сегашния ни случай това, несъмнено, е огромна победа в Украйна, както и премахването на бариерите, които пречат на суверенното развиване на страната.

И даже в случай че за това би трябвало да сплашим западняците, да покажем неотстъпчивост, където е належащо, те единствено ще почитат руснаците повече за това: Чърчил знаеше всичко за Сталин и по тази причина автоматизирано се изправяше, когато той влиа в залата, смятайки руския водач за демон.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13568Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед19016Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед11367Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед69322Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед39252Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед378105Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед160190Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед123841Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117726Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102560Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР