Лъвовете са едни от най - верните приятели. Те са

...
Лъвовете са едни от най - верните приятели. Те са
Коментари Харесай

6 причини, заради които да обожавате зодия ЛЪВ

Лъвовете са едни от най - правилните другари. Те са хора, на които можете да разчитате и вярвате. Достатъчно е да имате единствено един Лъв в живота си, с цел да се чувствате добре. Те са доста грижовни, благи и всеотдайни. Истински положителни другари, които си заслужава да задържите в живота си.
Ето ги и аргументите, заради които би трябвало да имате другар Лъв:
1. Винаги ще бъдат до вас - Лъвовете са хората, които постоянно ще бъдат до вас. Те в никакъв случай няма да ви предадат и оставят. Няма никакво значени по кое време за последно сте се видяли, те в никакъв случай няма да ви не помнят, в случай че ви обичат същински. Лъвовете постоянно са подготвени да оказват помощ. Когато и да им звъннете, те ще се отзоват и ще ви накарат да се почувствате по - добре. Те заразяват всички с оптимизма си.
2. Ще ви стимулират - Представителите на този зодиакален знак са доста упорити и целеустремени. Те не се стахуват да напущат зоната си на комфорт и да провокират себе си. Лъвовете ще ви заразят с мотивацията си. Те ще ви вдъхнат убеденост и ще ви оказват помощ да сбъднете даже най - смелите си фантазии. Ще ви оказват помощ да повярвате в себе си. Лъвовете ще ви дадат крила и ще вървят един до друг с вас по пътя към триумфа. Никога няма да ви разрешат да се предадете.
3. Ще ви закрилят - Лъвовете биха ви помогнали да се справите със всяка компликация, изпречила се на пътя ви. Те няма да ви упрекват и съдят. Лъвовете без съмнения ще дойдат при вас, без значение какъв брой е часът. Ще ви пазят, с тези хора ще се чувствате в сигурност. Грижат се за приятелите си по този начин, както се грижат и за себе си. Готови са да не помнят за личните си проблеми, единствено с цел да поддържат другар. Те постоянно ще бъдат до вас.
4. Ще ви оказват помощ да се изправите след неуспех - Лъвовете няма да ви разрешат да се откажете от фантазиите си. Те не се стахуват от неуспеха, виждат единствено оптимизъм в него. Лъвовете взимат поука и не престават напред. Ще ви убедят да извършите същото, когато се неуспехите. Ако сте на път да се откажете, позволете на Лъва да ви помогне. Той ще направи всичко допустимо да се почувствате по - добре и да продължите да се борите. Ще ви стимулират и ще ви зарядат с оптимизъм, а това ще ви помогне да продължите напред.
5. Ще ви кажат истината, даже да е мъчително - Лъвовете са извънредно откровени и почтени. Предпочитат да кажат истината, даже това да е мъчително. Те в никакъв случай няма да ви заблудят. Ако видят, че сте затънали в калта, ще ви издърпат от там и ще ви кажат суровата истина в очите. За нищо на света не биха разрешили на техен другар да живее в неистина. Уверяваме ви, че Лъвовете не биха ви излъгали, тъй като знаят, че даже да боли, истината е по - здравословна от лъжата.
6. Ще ви оказват помощ да оправите настроението си – лъвовете са царете на купона. Ако в миналото се чувствате в неприятно въодушевление, то Лъвът е индивидът, който ще ви помогне да оправите настроението си. Тези хора знаят какво тъкмо да кажат, с цел да се почувствате по-добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР