Лавината от гняв в БСП заради отстрела на лидера на

...
Лавината от гняв в БСП заради отстрела на лидера на
Коментари Харесай

Социалисти гневни заради Паргов: Лов на вещици в БСП!

Лавината от яд в Българска социалистическа партия поради отстрела на водача на БСП-София Калоян Паргов пораства. Един след различен социалисти показват възмущението си. Зад Паргов застанаха младежите и интелектуалците в Българска социалистическа партия, недоумението си от дейностите на управлението показаха политолозите Антоний Тодоров и Страхил Делийски и десетки партийци.

„ Написах ли, че Нинова прочиства Българска социалистическа партия от социалисти? Написах. Написах ли, че Нинова и нейните доближени подмениха Българска социалистическа партия като хрумвания, идеология, същина, политика и  правила? Написах. Написах ли, че Нинова ще закрие Българска социалистическа партия " на автограф "? Написах. ”, разгласи във Facebook журналистката Велислава Дърева, която също падна жертва на разчистването на сметки в Българска социалистическа партия. Дърева бе уволнена от „ Дума ” без да й бъде обявено за това. Един ден името й просто било изтрито от карето на вестника, заяви самата тя.

Ловът вещици В Българска социалистическа партия продължава с цялостна мощ след конгреса. След Пловдив пристигна редът на най-голямата организация – София, написа във фейсбук специалистът само че сигурност Славчо Велков, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия. Основният способ е на политиката на моркова и тоягата Даваш постове и позиции - купуваш делегати и членове на партийни органи за гласоподаване, добави той.

Хората, които реализираха най-унизителния резултат за Българска социалистическа партия като водачи в София – Корнелия Нинова и Георги Свиленски с присъединяване на Овчаров в този момент готвят гилотина на Калоян Паргов по познатата скица с неприсъствено гласоподаване с авансово към този момент подготвен протокол написан от Татарски, който към този момент е основен секретар на икономическото министерство и е занесъл целия настоящ партиен списък от „ Позитано ” със себе си, написа още Велков.

Според решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия, взето на автограф, Паргов е отхвърлен от управителни постове за една година. И макар че още преди решението той разгласи привикване на градската конференция на Българска социалистическа партия, с цел да изиска избор на доверие, в този момент хората на Нинова събират конференцията на 22-ри март, с цел да сложат нов човек на мястото на Паргов. Свиленски, който от години се пробва да овладее БСП-София, не може да се кандидатира, защото е народен представител, а уставът не разрешава смесването на партийни и държавни постове.

„ Причини за безпокойствие на „ Позитано ” има. И в този момент структурите не слушат и не се продават елементарно. Преди два дни в Смолян се организира съвещание регионалния съвет на Българска социалистическа партия за избор на регионален ръководител. Предложена бе любимката на председателката Рабие Кьосева, само че не се получи. Избраха различен за изненада на К. Методиев, който директно отговаряше за избора като шеф кабинета на Нинова в министерството ”, написа още Велков. И твърди, че единствено след два часа Ал. Нейчев от Смолян е бил изваден от борда на Южното централно горско дружество, тъй като е дал своя вот погрешно.

„ При голямата задлъжнялост на Българска социалистическа партия с иск за над 300 000 лв. от регионалната администрация в София, всички които са останали на „ Позитано ” се назначават от Свиленски в парламентарни комисии и в министерства. На „ Позитано ” се приказва че разискват да се откажат от постройката или най-малко от част от нея ”, оповестява още Славчо Велков.

И добавя: „ Премиерът е вкаран в безсмислени от репутационна позиция борби с Гешев, който е остарял другар с Нинова, а тя се пробва да играе ролята на министър председател, дърпайки му ушите за ДКК, за Белене и други. Никъде в съдружното съглашение Българска социалистическа партия не е записала да се строи Белене, само че е подписала да се закрие ДКК, да се извадят храните и горите от земеделието.

Замислената интервенция по отстраняването на К. Паргов ще докара до сериозен ерес в най огромната организация на Българска социалистическа партия, написа още Славчо Велков. И изрича хипотезата, че за мястото на Паргов гласят дъщерята на Овчаров. Обратното преброяване за Българска социалистическа партия стартира, безапелационен е Велков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР