Лъвът е една от най-ярките, огнени и страстни зодии и

...
Лъвът е една от най-ярките, огнени и страстни зодии и
Коментари Харесай

8 неща, които трябва да знаете, ако сте се влюбили в Лъв

 8-неща,-които-трябва-да-знаете,-ако-сте-се-влюбили-в-Лъв

Лъвът е една от най-ярките, огнени и буйни зодии и в случай че имате подобен сътрудник, то доста ви е провървяло… Но вашият Лъв или Лъвица ще ви ценят повече, в случай че знаете по какъв начин да се настроите към тях с помощта на тези 8 значими съвета:

1. От време на време позволете на Лъва да бъде малко лакомец

Психолозите напълно ясно декларират, че когато хората познават свойствата и характерностите на своята зодия, това оказва мощно въздействие върху метода им по който възприемат себе си.

Вашия обичан Лъв може би знае типичните характерности на своята зодия, а може и да не подозира за тях, само че във всеки случай ще се счита за безусловно необикновен човек и в някаква степен е сигурен, че целият свят се върти към него.

Понякога това може да стигне до степен, която наподобява като прям нарцисизъм, само че би трябвало да се признае, че през по-голямата част от времето вашият сътрудник е ннаистина незабравим и изцяло заслужава това, което желае.

2. Не забравяйте да напомняте на Лъва какъв брой е незабравим

Както към този момент може би стана ясно, Лъвовете имат мощно его и обичат да слушат похвали и дитирамби за себе си от обичаните си. Но те желаят да го чуят особено от вас, тъй като ценят вашето мнение и му се доверяват. По-често хвалете вашия Лъв – за него това е като еликсир за душата и скоро ще чуете по какъв начин мърка от наслаждение.

3. Давайте им единствено най-хубавото (и това, от което в действителност имат нужда) 

Когато вашият сътрудник е Лъв, би трябвало да му подберете заслужен подарък. Защо? Защото те обичат хубавите и качествени неща. Така че ви съветваме авансово да съберете пари, с цел да може на подобаващата дата да му купите най-хубавото от това, което му е на сърце.

4. Не възприемайте честността и прямотата на Лъва като персонална засегнатост

Лъвовете се отличават с това, че постоянно имат свое мнение. Винаги и за всичко, в това число и за облеклата и накитите, които би трябвало да сложите тъкмо в този момент.

Освен това, те не се стесняват да изричат мнението си, даже в случай че то е отрицателно. Ако облеклото ви не ви подхожда въобще, не е ли по-добре да ви кажат почтено за това?

5. Бъдете сантиментални с вашия Лъв

Както към този момент споменахме, Лъвовете обичатд а са център на внимание… обичат и по кое време са обградени от романтика. Накарайте своя Лъв да се почувства специфичен – прегърнете го ненадейно и го целунете, подарете му някоя приятна дреболия, направете му отпускащ масаж вечер след работа и вечеря на среща… правете това допустимо по-често.

Лъвовете обичат обкръжението им да е прелестно и „ топло “, тъй че се постарайте да го извършите тъкмо такова – топло, нежно, чувствено… Нека вечерите ви бъдат колкото се може по-страстни и сантиментални – това ще се хареса освен на вашия Лъв, само че и на вас самите.

6. Не заставайте сред Лъва и неговия прайд 

Вашият обичан Лъв е правилен до неспособност и лоялен на малцината, на които им е провървяло да бъдат в тесния кръг на околните му другари. Веднъж избрал вас, Лъвът надали ще „ ловува “ друга плячка, само че въпреки всичко обича да го „ почесват “ с похвали и е подготвен да си ги изпроси от който би трябвало.

Но това, че вашият Лъв се радва на комплиментите от страна на срещуположния пол, въобще не значи, че има потребност от нещо друго от тях. Ако той е избрал вас, можете да сте сигурни, че до момента в който сте дружно, той ще е единствено с вас.

7. Опитайте се да не ревнувате Лъва от многочислените му фенове 

Както към този момент споменахме, Лъвовете са правилни на своите избраници. Но и са доста харизматични, което значи, че нормално са обградени от доста хора, които ги харесват.

Старайте се да не се възмущавате от тълпата хора, глиртуващи с тях или просто греещи се на лъчите на лъвската харизма. Повярвайте, вашият сътрудник ще ви бъде признателен за това.

8. Бъдете забавни и леко недостъпни

Лъвът е кралят на джунглата, обича да ловува определената плячка (именно вас) и постоянно процеса на ловуване го притегля не по-малко от резултата. Тов ане значи, че би трябвало да демонстрирате липса на интерес към него и да флиртувате с който ви падне. Не, би трябвало просто да бъдете… да кажем по този начин, по-трудно налични за своя сътрудник.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР