Лаура Станфорд е очарователна брюнетка, която обича да гледа боксовите

...
Лаура Станфорд е очарователна брюнетка, която обича да гледа боксовите
Коментари Харесай

Всички въздишат по...

Лаура Станфорд е очарователна брюнетка, която обича да гледа боксовите сражения от броени метри. Британският модел е неизменима част от галавечерите, които приковават вниманието в целия свят, а също по този начин и е едно от главните девойки на медиите в Англия, която държи високо флага на Англия. Вижте тази обява в Instagram.
Weekends at Wembley ________________________________________________ #boxing #Matchroom #Matchroomgirls #fightnight #instasports #sports #skysportsboxing #jdsports #weighin

Публикация, споделена от Laura Stanford (@lauraestanford) на Сеп 21, 2018 в 9:19 PDT

Това става постоянно, когато локален спортист излезе сред четирите ъгъла да пази достойнството на Острова и своята. Вижте тази обява в Instagram.
Super-bocked... #Portugal #quintadolago #AsleepAtTheDinnerTable

Публикация, споделена от Laura Stanford (@lauraestanford) на Сеп 5, 2018 в 7:49 PDT

Промоутърката обожава да пътува и да уплътнява оптимално, по този начин или другояче заетото всекидневие. Лаура споделя пред медиите в Англия, че желае да обиколи всяко едно кътче на Земята, а в Европа не е била единствено в България и Албания. Лаура има броени дни да провежда пътуването си до нашата страна и да бъде част от огромната галвечер в София, на 28-и октомври, на която ще се бие Кубрат Пулев. Вижте тази обява в Instagram.
My response when anyone tells me to go easy on the bread and wine this Christmas... @askalararesort

Публикация, споделена от Laura Stanford (@lauraestanford) на Дек 23, 2016 в 4:12 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР